Facebook Pixel

Cum să-ți pregătești corpul pentru Crăciun

Cum să-ți pregătești corpul pentru Crăciun

Mesele ucrainene de Anul Nou sunt întotdeauna amintite pentru abundența de feluri de mâncare pe care de obicei nu ne permitem să le consumăm în astfel de cantități pe tot parcursul anului . O astfel de paletă gastronomică de feluri de mâncare duce uneori la supraalimentare, dar acest lucru poate fi întotdeauna corectat urmând câteva sfaturi.

Știm cât de mult vrei să arăți. grozav de Anul Nou, dar înainte de sărbătoarea de Anul Nou, nu mergeți la dietă. Zilele de post sunt cel mai bine făcute după sărbătoare.

Și totul pentru că alimentația cu conținut scăzut de energie nu oferă corpului nostru toți nutrienții de care are atât de mult nevoie. Ceea ce poate duce la indigestie. Dar dacă ți s-a întâmplat asta, atunci în timpul sărbătorii bea un preparat cu enzime digestive, care va facilita activitatea ficatului și pancreasului.

 

Nu așteptați toată ziua să sune ceasul pentru a mânca bine, nu uitați să mâncați în timpul zilei și, de asemenea, nu uitați to drink.

 

Pahar cu spumante vin, clopoțeii, urări prețuite &mdash ; Toate acestea sunt tradiții ale Anului Nou. Pe lângă mâncare, de obicei există alcool pe mesele noastre și nu vă spunem să nu beți. Principal — nu uitați de măsură, dar dacă nu tolerați băuturile alcoolice, atunci este mai bine să rezistați acestei tentații. Și nu uitați să beți multe lichide înainte și după sărbătoare — acest lucru va ajuta la reducerea efectului alcoolului asupra organismului.

Mulți oameni sunt obișnuiți să bea alcool cu băuturi carbogazoase, dar dioxidul de carbon conținut acolo accelerează absorbția alcoolului în sânge. Și după cum știți deja, experții recomandă consumul de alcool, astfel încât băutura să nu fie absorbită atât de repede în stomac. Și pentru a reduce încărcătura ficatului în timpul sărbătorii, este necesar să îl susțineți cu substanțe nutritive, precum și să promovați procesul de detoxifiere cu ajutorul vitamine pentru ficat.

  ;

Dacă încă nu înțelegi cum reacționează corpul tău la alcool, atunci fii atent la primul pahar de băutură. Au apărut pete roșiatice pe față, gât sau piept, așa-numitul fard de obraz cu alcool? Acest lucru sugerează că organismul tău nu are enzimele care descompun alcoolul. Deci, nu ești imun la un astfel de factor precum mahmureala. Și trebuie să vă îmbunătățiți metabolismul cu medicamente care vă vor ajuta curăță corpul după sărbătorile zgomotoase.

 

Suntem bine conștienți că o problemă este mai ușor de prevenit decât de vindecat. Prin urmare, pe lângă unele dintre sfaturile despre care am scris mai sus, vă sugerăm să acordați atenție hepatoprotectorilor — Acestea sunt remedii care vor ajuta la protejarea ficatului și a tractului digestiv. Acordați preferință nu compoziției medicinale, ci vitaminelor simple care vă vor satura corpul cu nutrienți.

 

Vă dorim sărbători sănătoase!


>

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.