Cum să te pregătești pentru a călători cu un copil

Cum să te pregătești pentru a călători cu un copil

Medicii spun că poți călători cu copii de la vârsta de 3 luni, deoarece tocmai la această vârstă un bebeluș este mai ușor de călătorit decât un copil de 3 ani. Atunci când planificați o vacanță cu copii, nu trebuie să economisiți bani: dacă aveți grijă de condiții bune din timp, acest lucru vă va oferi o vacanță grozavă.

Momentul ideal pentru o vacanță este extrasezon, deoarece un astfel de climat optim copilul tolerează mai ușor. Pentru copiii sub 3 ani, nu este recomandată schimbarea zonei climatice, așa că este mai bine să amânați țările exotice pentru copiii mai mari.

Nu există restricții speciale pentru copiii mai mari, dar turul nu trebuie să fie mai mic de două săptămâni, pentru că merită luat în considerare timpul de aclimatizare - copiii se adaptează mai mult decât adulții.

 

Ce să ia pentru un copil în excursie

A împacheta o valiză este o afacere serioasă și o afacere responsabilă. Întotdeauna este important să iei tot ce ai nevoie și să nu uiți nimic. În primul rând, adună tot ce ai nevoie pentru copil. Sarcina ta este să iei acele lucruri care vor ajuta copilul să nu experimenteze anxietatea de a fi departe de casă. Pe măsură ce vă pregătiți să vă faceți valiza, dezvoltați o rutină și activități zilnice familiare. Gândiți-vă, de exemplu, la cum să rezolvați o problemă de toaletă.

În primul rând, colectați o trusă de prim ajutor. Luați foarfece, cremă de protecție solară, cremă pentru bebeluși, bandaj, ipsos adeziv, iod, vată, tampoane de vată, peroxid de hidrogen, pastă de dinți pentru copii. Pune antipiretice, pentru orice eventualitate, precum și antispastice, cărbune activat, picături pentru urechi și pastile pentru alergii.

Позаботьтесь о влажных салфетках, ведь они всегда удобны in cazul în care nu este posibil să vă spălați pe mâini sau să vă ștergeți fața.

Repelent împotriva insectelor, pentru că toată lumea știe că dacă alegeți să vă relaxați lângă apă sau într-o zonă împădurită, sunt mai ales multe. Acum există un număr mare de creme și loțiuni diferite special pentru copii.

Puneți scutece suplimentare (dacă copilul încă le poartă), poate chiar aveți grijă a unei pungi pentru schimbarea scutecelor și a scutecelor. Acest lucru va face schimbarea scutecelor mai confortabilă pentru tine și copilul tău. Dacă copilul dvs. folosește deja o olita, atunci ar trebui să vă luați de acasă, deoarece nu toate stațiunile oferă un astfel de serviciu.

De asemenea, ar trebui să vă amintiți să vă împachetează o bavetă, un prosop, o pătură ușoară și accesorii pentru mâncare (cești, linguri, farfurii pentru copii).

Crede-mă, nu trebuie să încerci să ia toate ținutele cu tine. Opriți-vă la câteva lucruri preferate, practice și, cel mai important, confortabile. Este mai bine să iei mai mulți chiloți cu tine, astfel încât să nu fie nicio problemă să schimbi copilul în orice moment. Chiar dacă mergi într-o țară caldă, ia cu tine câteva haine calde, deoarece prognozele meteo nu sunt întotdeauna stabile.

Ia-l cu tine. pe drum si pentru prima data apa de aclimatizare. Chestia este că fiecare localitate are apa ei, iar în timp ce corpul este reconstruit, pot apărea probleme minore la digestie. Câtă apă să luați, decideți singur, în funcție de cât de mult bea copilul.

Luați și jucăriile cu dvs. - acest lucru vă va ajuta să captivați copilul când este nervos sau supărat.

Eterna întrebare rămâne dacă să iei sau nu un cărucior cu tine. Mulți părinți se înțeleg bine cu un cangur sau aleg hoteluri unde sunt oferite toate aceste lucruri voluminoase.

 

Rețineți aceste sfaturi simple pentru a vă împacheta valiza într-o călătorie cu bebelușul dvs. - și veți fi mai puține bătăi de cap înainte de a pleca.Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.