Facebook Pixel

Cum să alegi vitaminele potrivite pentru un student?

Cum să alegi vitaminele potrivite pentru un student?

Pentru  alegerea vitaminelor, este important să se țină cont de mai mulți factori: vârsta copilului, greutatea acestuia și activitatea fizică. Pe fiecare pachet de vitamine  este indicat necesarul zilnic de nutrienți pentru vârsta copilului de 4 ani și după 4 ani, precum și procentul din necesarul zilnic conținut în fiecare complex particular. Dacă copilul este foarte slab, atunci puteți lua vitamine pentru o vârstă mai mică. Cu efort fizic puternic, dacă copilul merge la secțiuni suplimentare, atunci el poate avea o pierdere puternică de minerale cu transpirație. În acest caz, este necesar să adăugați potasiu și magneziu suplimentar, deoarece este necesar pentru mușchiul inimii.

La alegerea unui complex, trebuie luat în considerare faptul că este necesar  au fost toate vitaminele B – B1 (tiamină), B2 (riboflavină),  B3 (niacină), acid folic, B5 (pantetină), B6 (piridoxină), B12 (cianocabolamină și metilcabolamină).  Vitaminele B sunt responsabile pentru metabolismul grăsimilor, pentru sistemul nervos. De asemenea,  complexul trebuie să conțină Vitamina C, vitamina A și E. Mineralele pe care cu siguranță ar trebui să le cauți în complex includ calciu, magneziu și zinc. Acordați atenție nu numai prezenței nutrientului în formulă, ci și cantității acestuia, adică nevoia zilnică a copilului, indiferent dacă acesta va fi satisfăcut atunci când luați acest medicament sau nu. Mulți producători, în special vitamine interne și ieftine de farmacie, declară doar o listă de substanțe într-o tabletă, dar pur și simplu nu scriu cât de mult din substanță și sub ce formă este. Este mai bine să evitați astfel de complexe de la producători fără scrupule. Un producător bun scrie întotdeauna numele substanței - de exemplu,  calciu, forma sa de eliberare – de exemplu,  citrat, cerința de deșeuri a unui copil sub 4 ani și după 4 ani și cantitatea de substanță dintr-o porție. La întrebarea necesarului zilnic: vitaminele au practic doze care depășesc necesarul zilnic, deoarece tractul gastrointestinal al copilului nu este capabil să absoarbă 100% din substanță. Și, de asemenea, dacă un copil are simptome de lipsă de vitamine (oboseală, lipsă de apetit, neatenție), atunci trebuie să compenseze deficiența, adică să folosească doze care depășesc necesarul zilnic. Nu există suficiente minerale în complexe, deoarece acestea sunt mari și pur și simplu nu pot încăpea fizic într-o singură tabletă. Prin urmare, dacă iei un complex cu o tabletă pe zi, atunci trebuie să știi că îți este garantată lipsa de calciu și magneziu. Este necesar să colectați complexe minerale separat. Dar acest lucru este ideal) & nbsp; Țintește-l … dar nu te opri asupra ei, bucură-te să comunici cu copilul tău.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.