Facebook Pixel

Cum să luați corect vitaminele cu acid hialuronic?

Cum să luați corect vitaminele cu acid hialuronic?

Vitaminele cu acid hialuronic sunt disponibile sub următoarele forme: tablete, pulbere, capsule gel, lichide, gume, capsule. Pentru ca acidul hialuronic să fie mai bine absorbit, se recomandă dizolvarea medicamentului (aceasta este valabil pentru tablete, capsule și dulciuri) în cavitatea bucală până când se formează o masă vâscoasă asemănătoare jeleului, în cazul luării unei pulberi sau lichide. , trebuie pur și simplu ținute în gură până când se ajunge la aceeași consistență de jeleu. Moleculele acide din cavitatea bucală și mucoasa sunt complet absorbite de organism, obținându-se astfel efectul maxim din luarea vitaminelor.

Această metodă de a lua vitamine cu acid hialuronic este cea mai eficientă conform recenziilor. Deja în primele zile de administrare a medicamentului, culoarea pielii și starea articulațiilor se îmbunătățesc. Cu utilizarea prelungită (o lună sau două), suprafața pielii se uniformizează, exfolierea și uscarea se opresc.

După o astfel de vreme schimbătoare, care a fost în iarna lui 2016 (de la îngheț -20 până la primăvară +14) vitamine cu acid hialuronic – adevărata mântuire. Îți vor aduce pielea în ordine și vor elimina uscarea, precum și primele semne de îmbătrânire. Faceți cunoștință cu primăvara tânără și frumoasă!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.