Facebook Pixel

Cum să întărești imunitatea vara?

Cum să întărești imunitatea vara?

Stil de viață sănătos, mediul înconjurător, ereditatea și mulți alți factori ne afectează imunitatea.

Simptome ale imunității slabe

Dacă corpul tău este slab, se manifestă imediat cu răceli frecvente, mai ales toamna și iarna. Unul dintre primele semne că imunitatea este slăbită este virusul herpesului, care se manifestă prin erupții cutanate pe buze. Inflamația nazofaringelui, alergiile, erupțiile cutanate și alte boli pătrund în corpul nostru și afectează negativ sănătatea.

Vara este momentul perfect pentru a întări imunitatea. Soarele, o abundență de vitamine dau organismului putere.

Vitamine.

Varietatea de fructe și fructe de pădure vă permit să saturați organismul cu vitamine pentru o perioadă lungă de timp. Alții pregătesc cocktailuri hrănitoare pe baza suplimente de vitamine pentru sistemul imunitar, care poate fi băut de mai multe ori pe zi. Formula imunitară include ierburi medicinale, vitamine pentru imunitate, antioxidanți, minerale. Precum și alte proprietăți antibacteriene, antiseptice și antiinflamatorii.

Закаливание

Puteți începe să temperați cu o simplă spălare și frecarea mâinilor cu apă rece. Următorul pas poate fi să stropiți picioarele cu apă rece și, în cele din urmă, să treceți la dușul de dimineață și seara a corpului cu apă rece. Procedurile cu apă au un efect mare asupra organismului, scăldatul are un efect mare asupra întregului organism, favorizează întărirea.

Activitatea fizică

Mișcarea fizică ajută la  întărirea sistemului cardiovascular, sângele circulă mai repede și, ca urmare, elimină mai repede toxinele, colesterolul din organism. Persoanele care suferă de boli cronice se simt mai energice și mai sănătoase făcând sport.

Apa

În timpul zilelor toride de vară, este important să bei multă apă și să transferi acest obicei în lunile mai reci. Apa ajută la dizolvarea tuturor substanțelor nocive și este un mare ajutor pentru imunitate. Dacă corpul tău este deshidratat, îi va fi dificil să lupte împotriva bolilor. Indiferent de masă, ar trebui să bei până la doi litri de apă pe zi. Nu puteți bea apă în porții mari, deoarece aceasta suprasolicita sistemul urinar. Porții mici sunt suficiente pentru a reumple lichidul pierdut.

Și în sfârșit. Ce vitamine să luați? Alegerea este acum uriașă – ceea ce va satisface nevoia unui aport constant de complexe vitamine-minerale care să conțină dozele corecte de substanțe active.

Conţinut
  • Simptome ale imunității slabe
  • Vitamine.
  • Закаливание
  • Activitatea fizică
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.