Cum să îmbunătățești memoria și să activezi memoria pe termen lung?

Cum să îmbunătățești memoria și să activezi memoria pe termen lung?

Creierul uman este unul dintre cele mai unice organe. Una dintre proprietățile sale este – memorie.
Te-ai prins crezând că ai început să-ți amintești informațiile mai încet? Este greu să-ți amintești cronologia evenimentelor din viața ta? Trebuie să vă pregătiți pentru teste sau alte teste și nu aveți încredere în succes? Ne propunem să analizăm factorii care afectează calitatea memoriei.
Mai multă mișcare.
Faceți sport, dansați, faceți sex – îmbunătățește-ți circulația sângelui și memoria îți va mulțumi.
- Încordează-ți și antrenează-ți memoria.
Încercați să vă descurcați fără caiet, memorați numerele de telefon necesare, începeți să învățați orice limbă străină.
- Uită de dietele stricte .
Pierzi nu numai în greutate, ci și memorie. Lipsa de proteine și o dietă echilibrată duce la o slăbire a memoriei și la „gândirea lentă”.
Vitamina B sunt cele care sunt responsabile pentru sănătatea memoriei și a proceselor de gândire. Ele protejează creierul de îmbătrânire și de îmbătrânire timpurie.
Acest grup include B1 (tiamină), B2 (riboflavină), B3 (acid nicotinic), B5 (pantotenat de calciu), B6 (piridoxină), B9 (acid folic), B12 (cianocobalamină).
vitamina C (acid ascorbic), vitamina D, E, P

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.