Facebook Pixel

Cum să hidratezi pielea? Acid hialuronic: în capsule și produse cosmetice

Cum să hidratezi pielea? Acid hialuronic: în capsule și produse cosmetice

Acidul hialuronic este utilizat pe scară largă atât de către cosmetologi, cât și de către farmaciști. Sub formă de produse cosmetice, acidul hialuronic este inclus în cremele și gelurile anti-îmbătrânire, atât ieftine, cât și scumpe. Cu cât prețul produsului este mai mare, cu atât acidul este mai bine purificat. Este important să acordați atenție acestui lucru, deoarece dacă există impurități în produse cosmetice, atunci poate provoca alergii. Vă recomandăm să cumpărați produse cosmetice numai de la producători de încredere, cu mărci de control al calității.

Acid hialuronic – nu este un miracol biologic crescut în laboratoare secrete. O substanță complet naturală care face parte din țesuturi, inclusiv din piele. Funcția sa – reține umiditatea în corp și „unge”; articulațiilor. Conține o cantitate mare de oxigen, care, ca un magnet, atrage moleculele de apă și formează legături moleculare puternice cu acestea. Astfel, acidul hialuronic absoarbe și reține umezeala ca un burete

O moleculă de acid hialuronic atrage până la 600 de molecule de apă! Datorită umplerii pielii cu umiditate, acidul hialuronic netezește ridurile, iar expresiile faciale rămân vii.

 

Cosmetice cu acid hialuronic și injecții

Cosmetologii folosesc acidul hialuronic sub formă de produse cosmetice și injecții.

Există un mit comun conform căruia produsele cosmetice (geluri, creme etc.) cu acid hialuronic „nu funcționează”, deoarece moleculele sale sunt prea mari pentru a pătrunde între celulele pielii din interior. Totuși, conform blogului de frumusețe autorizat The BeautyBrains, hialuronica nu trebuie să pătrundă în piele pentru a o hidrata: rămânând la suprafața pielii, încă hrănește și o hidratează. Iar biochimiștii și microbiologii de la Universitatea Australian Monash au dovedit prin experimente că moleculele de acid hialuronic din produse cosmetice încă pătrund în piele, nu doar în straturile sale superioare, ci și în cele subcutanate.

Pentru cei care doresc sa obtina efectul maxim de la produsele cosmetice cu acid hialuronic, recomandam peelingul inainte de aplicare. Dar pentru a netezi ridurile cu efect pe termen lung cu acid hialuronic, va trebui să faci injecții de la cosmetologi. Cele mai populare dintre aceste proceduri – mezoterapie: biorevitalizarea, care hidratează semnificativ pielea, stimulează producția de colagen și elastină și, ca urmare, netezește ridurile. Fillerele cu acid hialuronic sunt de asemenea folosite pentru a schimba forma buzelor, a ridica sprâncenele și ovalul feței, evidențiază pomeții.

Acidul hialuronic în bioaditivi.

Pentru a obține, poate mai puțin spectaculos ca aspect, dar mult mai multă hidratare a pielii și, în același timp, pentru a o îmbunătăți, este mai bine să luați acid hialuronic în sub formă de suplimente alimentare. Vă rugăm să rețineți că efectele benefice ale acidului hialuronic sunt indisolubil legate de apă. Prin urmare, luând un curs de tablete, trebuie să beți cât mai multă apă!   

Puteți obține acid hialuronic din alimente – se găsește în toate produsele de tip jeleu. De exemplu, în jeleu.

În sfârșit, să dezmințim ultimul mit despre acidul hialuronic. În ciuda numelui, conform compoziției chimice, acidul hialuronic nu este un acid – nu are proprietăți de solvent sau exfoliere.

 

Conţinut
  • Cosmetice cu acid hialuronic și injecții
  • Acidul hialuronic în bioaditivi.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.