Facebook Pixel

Cum să restabiliți colagenul propriu al pielii?

Cum să restabiliți colagenul propriu al pielii?

Colagenul în cosmetologie este folosit tehnologic sau stimulează sinteza propriei proteine în organism.

Pentru a-și restabili propriul colagen în organism, este necesar să se stimuleze neocolageneza. Se folosesc urmatoarele tehnici:

  • tehnici hardware
  • injectii cu acid hialuronic
  • procedura de myconidling
  • administrare de suplimente alimentare cu proteine continut
  • luarea de preparate hormonale din plante

În cosmetologie, colagenul este folosit pentru uz extern sub formă de creme, geluri și măști. Ca substituenți pentru injecții – utilizat în materialele plastice de contur. În bioaditivi în capsule, pulberi, tablete.

O nutriție adecvată, excluderea factorilor negativi, utilizarea celor mai noi metode de cosmetologie – toate acestea vor ajuta la păstrarea frumuseții chiar și la bătrânețe.

Magazinul online Biotus oferă preparate de colagen  la cele mai mici prețuri. Contactați personalul nostru pentru sfaturi și vă vor ajuta să alegeți cel mai eficient complex în funcție de nevoile dvs.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.