Facebook Pixel

Cum să alegi vitaminele pentru copii

Cum să alegi vitaminele pentru copii

Știm cu toții că cea mai bună modalitate de a satura organismul cu vitamine sunt produsele naturale. Dar nu în orice moment al anului și nu întotdeauna cu alimente, putem obține cantitatea necesară de vitamine necesare. Se știe că lipsa nutrienților atât pentru un adult, cât și pentru un copil poate duce la diverse tulburări în organism și boli.

 

Și aici părinții se confruntă cu o sarcină importantă: să dobândească vârsta complecși sau vitamine de întărire generală, care au ca scop combaterea anumitor boli.

Prevenirea rahitismului

Ca măsură preventivă a rahitismului și pentru tratamentul acestuia, vitamina D. Medicii au dovedit că utilizarea în timp util a vitaminei D va elimina boala în 100% din cazuri. Calciferolul (vitamina D) este necesar pentru bebeluș pentru dezvoltarea deplină a țesutului osos și muscular, precum și a sistemului nervos și imunitar. Fără vitamina D, calciul și fosforul sunt slab absorbite, care sunt, de asemenea, responsabile pentru creșterea copilului și funcționarea deplină a întregului organism.

Suport imunitar

Complexele de vitamine și minerale sunt necesare pentru a proteja organismul bebelusului in perioada de raceli si boli virale. Este necesar să se mențină sistemul imunitar al copiilor pe tot parcursul bolii și o perioadă după.

Acidul ascorbic, vitamina E, seleniul, iodul și zincul sunt responsabili pentru imunitatea bebelușului tău ele ajută organismul să reziste infecțiilor virale creând o barieră pentru ele.

Sprijină și restabilește funcțiile vizuale

Tehnologiile moderne nu stau pe loc  fiecare al doilea copil are un telefon, un computer și nu numai că se joacă cu ele, ci poate citi și diverse manuale. Ca urmare, ochii sunt foarte încordați și vederea se poate deteriora în curând. Pentru a proteja ochii fragili ai copilului, există diverse -konfet.html' target='_blank'>complexe vitamine-minerale. Vitaminele A, C, E, B2 , D, precum și acidul folic fac o treabă excelentă cu această sarcină și Omega-3.

Tonic general

Pentru dezvoltarea și creșterea corectă a copiilor sunt necesare organisme complexe vitamine-minerale. Datorită acestora, puteți asigura o uniformitate furnizarea de nutrienți a corpului bebelușului pe tot parcursul anului. Astfel de complexe sunt potrivite atât pentru copiii sănătoși, cât și pentru cei care se recuperează după o boală.  

Întărirea dinților și a oaselor

Mulți părinți se confruntă cu această problemă ca formarea neuniformă a sistemului osos al copiilor. Un organism în creștere are nevoie de o nutriție îmbunătățită a oaselor și a dinților cu ajutorul calciu, fosfor și vitamina D.

Formarea microflorei sănătoase

span>

Pentru a îmbunătăți microflora intestinală, organismul copilului are nevoie de probiotice (inulină, fructo-oligozaharidă), acestea vor ajuta la îmbunătățirea absorbției alimentelor în stomac. Drept urmare, expunerea la aceste elemente normalizează digestia și crește apetitul.

Întărirea sistemului nervos și îmbunătățirea memoriei

Sarca de muncă la școală, cercuri suplimentare toate acestea necesită o concentrare mare a atenției din partea copilului și de multe ori pun corpul sub stres. Ca urmare, memoria copilului dumneavoastră se poate deteriora, scăderea performanței, durerile de cap, agresivitatea și depresia.

Pentru a evita aceste simptome, există complexe vitamine-minerale. Conțin cantitatea necesară de vitamine B, care sunt indispensabile sistemului nervos. De asemenea, complexul acestor vitamine include acid ascorbic, vitamina E, A și D, zinc, iod și calciu.

Este la fel de important să selectați vitaminele în funcție de vârsta copilului dumneavoastră. Prin urmare, merită să treci printr-o consultație preliminară cu medicul pediatru, care va stabili exact care nutrienți nu sunt suficienți în corpul bebelușului. Fiți sănătoși tu și copiii tăi împreună cu Biotus!

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.