Facebook Pixel

Cum să alegi vitaminele pentru bărbați

Cum să alegi vitaminele pentru bărbați

În articolul anterior, am aflat care este diferența dintre vitaminele masculine și feminine. Există o listă vitamine de bază, fără de care corpul jumătății puternice nu poate fi rezistent la infectii si boli. Medicii au descoperit că bărbații au nevoie de vitamine precum B, A, C și E, acid lipoic și biotină. De ce funcții sunt responsabile aceste vitamine în corpul bărbaților?

 

Grup de vitamine В

 

Acest grup vitaminele joacă un rol important în corpul unui bărbat:

 

 • vitamina B1, B6 este responsabilă pentru o metabolism sănătos și oferă nutrienții necesari tuturor organelor;

 • vitamina B2 realizează respirația tisulară, ceea ce permite oxigenul care urmează să fie transportat în celule;

 • B12 ajută la sinteza proteinelor, susține o nutriție adecvată și, de asemenea, controlează diviziunea celulară, care este importantă pentru procesul de creștere și formare a țesuturilor;

 • acidul folic sau vitamina B9 este responsabilă pentru moleculele de ADN și ARN. Această vitamină îmbunătățește semnificativ calitatea sperma și este necesară în special pentru bărbații care intenționează să conceapă un copil.

 • ul>

  Vitamina A

  Funcția de această vitamină — susținerea și întărirea sistemului imunitar al corpului masculin. Urologii și sexologii notează efectul bun al acestei vitamine asupra potenței masculine. La urma urmei, el este implicat în construcția țesuturilor, a celulelor, precum și în producerea unui hormon pur masculin — testosteron.

  Această vitamină necesită o doză strictă, deoarece excesul ei poate provoca o deteriorare a funcției hepatice.

  Vitamina C

  Această vitamină este importantă pentru menținerea vitalității și a energiei în corpul unui bărbat. În fiecare zi organismul este expus la stres, iar pentru a activa resurse pentru confruntare este necesar vitamina C. Este necesar în special pentru acei bărbați care fumează și beau ocazional alcool. De asemenea, o anumită doză de vitamina C contribuie la normalizarea tensiunii arteriale. Mai ales valabil pentru bărbații care au deja peste patruzeci de ani, deoarece în această perioadă organismul devine mai vulnerabil din motive de vârstă.

  Pe lângă faptul că această vitamină este o protecție excelentă împotriva stresului, ajută la prevenirea bolile cardiovasculare, neutralizează radicalii liberi care provoacă boli ale inimii și ale sistemului respirator. Un alt avantaj al acidului ascorbic este că încetinește procesul de îmbătrânire, previne ateroscleroza și scade nivelul de colesterol din organism.

  Vitamina E

  Economisiți energie, combateți îmbătrânirea și întăriți vasele de sânge va ajuta vitamina E a>. Tocoferolul, așa cum este numit și, este considerat o vitamină pentru fertilitate — aceasta înseamnă că contribuie la o mai bună funcționare a gonadelor, iar deficiența sa în organismul masculin afectează deteriorarea producției de hormoni sexuali.

  Vitamina. N

  Cunoaștem cu toții dragostea specială a bărbaților pentru alimentele nesănătoase precum berea, chipsurile și carnea grasă, iar acest lucru afectează negativ funcționarea ficatului. Vitamina N va ajuta la restabilirea funcționării acesteia, deoarece normalizează metabolismul grăsimilor și carbohidraților și, astfel, luptă împotriva intoxicației. Cu această vitamină, puteți îmbunătăți funcționarea glandei tiroide, care produce hormonii necesari unui bărbat și, de asemenea, puteți îmbunătăți semnificativ vederea și auzul.

  Compoziția complexelor de vitamine și minerale este foarte diversă, iar înainte de a lua vitamine, trebuie să consultați un medic pentru a le alege exact pe cele care vor satisface nevoile organismului.Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.