Facebook Pixel

Cum să alegi vitaminele?

Cum să alegi vitaminele?

Toată gama de vitamine oferită nouă de piață este împărțită în naturale și sintetice.
Substanțele sintetice nu sunt caracteristice organismului nostru, prin urmare, nu reacţionează cu componentele organice ale organismului fără un catalizator suplimentar. În cazuri deosebit de extreme, acestea se pot acumula și pot fi percepute ca fiind cancerigene.
Lipsa anumitor substanțe organismul manifestă preferințe alimentare – lipsa de potasiu se manifesta printr-o dorinta acuta de banane sau alte alimente care contin potasiu, calciu – nevoia de a mesteca cretă și așa mai departe. Odată cu utilizarea vitaminelor și mineralelor sintetice, organismul își pierde capacitatea de a ne semnala nevoia.
Un exces de componente sintetice este plin de intoxicație severă, care pur și simplu nu se poate întâmpla cu consumul de substanțe organice. Excesul de materie organică va fi îndepărtat din organism prin procese naturale.
Dar nici măcar vitaminele naturale nu pot fi înlocuitori pentru alimentația de bază! Suplimentăm doar o dietă echilibrată și completă cu vitamine naturale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.