Facebook Pixel

Cum să protejezi pielea de frig și vânt?

Cum să protejezi pielea de frig și vânt?

Odată cu venirea iernii, odată cu ea simțim zile reci și cu vânt. Acesta este momentul pentru a verifica starea îngrijirii pielii și a remedia imperfecțiunile din cosmetică. Îngrijirea pielii este supusă schimbărilor sezoniere. Cel puțin, acesta ar trebui să fie cazul pentru a oferi pielii o protecție fiabilă împotriva condițiilor de precipitații.
Folosirea aceleiași creme hidratante pe tot parcursul anului nu poate satisface așteptările pielii tale, deoarece acestea se schimbă tot timpul – în funcție de anotimp, influența factorilor externi, alimentația, starea de sănătate, bunăstarea – de la o zi la alta, aproape de la minut la minut, in functie de ciclul zilnic. Folosirea aceleiași creme pe tot parcursul anului poate cauza probleme la un moment dat. Crema hidratantă prea ușoară folosită iarna poate provoca degerături și iritații ale pielii, prea grasă – vara, stres excesiv asupra pielii. Deci, cum aveți grijă de îngrijirea pielii de toamnă și iarnă pentru a vă asigura că primește îngrijirea și protecția corespunzătoare? Mai jos sunt câteva sfaturi.
Cu ce probleme ne confruntăm cel mai des în această perioadă a anului?
hipersensibilitatea pielii – roșeață frecventă, o senzație de căldură pe față;
o stare de tensiune și uscăciune a pielii, descuamare deseori vizibilă, care privește nu numai fața, ci și întregul corp, de asemenea mâinile și buzele;
creșterea fragilității capilarelor, caracteristică eritemului;
creșterea producției de sebum;
tendințe inflamatorii – dezvoltarea mai frecventă a acneei purulente.
Mai ales în această perioadă a anului, nu trebuie să uităm nici de vitamine.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.