Facebook Pixel

Ce vitamine sunt eficiente și benefice pentru piele?

Ce vitamine sunt eficiente și benefice pentru piele?

 

În primul rând, este Vitamina C. El este cel care este fundamental pentru organismul nostru deoarece îmbunătățește regenerarea pielii și ajută la producerea de colagen, o proteină importantă. Studiile arată că pielea îmbătrânește tocmai din cauza lipsei de colagen din corpul nostru - își pierde elasticitatea, devine mai tern.  Și cel mai bun conductor de colagen este vitamina C. De exemplu, Vitamina C acţionează ca un antioxidant în organism, care la rândul său accelerează procesul de vindecare a pielii deteriorate.

 

Vitamina E, care, ca majoritatea oamenii stiu, predomina in peste. Nu este mai puțin important pentru sănătatea pielii noastre. La urma urmei vitamina E  contribuie la reînnoirea, hidratarea sa și, nu în ultimul rând, ajută la absorbția vitaminei A.

 

Ce zici de elasticitatea pielii? Se pierde dacă corpul tău este deficitar Vitamina A. Este destul de simplu de înțeles că această vitamină este lipsită -pe mâini pielea devine ca un pergament, dulcețurile apar în colțurile buzelor.  

 

Diferenta principala grupul de vitamine B - că acestea îmbunătățirea procesului metabolic din organism, iar acest lucru, desigur, se reflectă în pielea noastră. Dacă aceste vitamine nu sunt suficiente în organismul tău, atunci iritația pielii, mâncărimea, seboreea și, în cazurile mai ales avansate – dermatită, vi se asigură.

Toate vitaminele din acest grup (B1, B2, B3, B6, B9, B10) ajută organismul nostru să lupte  împotriva influențelor nefavorabile ale mediului. Ele contribuie la procesul de restabilire a funcțiilor protectoare ale pielii.

 

Cum să faci față pistruilor și petelor de vârstă  -  o întrebare destul de comună. Vitamina C le va ușura doar astfel încât să nu fie atât de vizibile, dar Vitamina K va rezolva această problemă.

.

Vitamina D încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și păstrează tinerețea și tonusul pielii pentru o perioada lunga. Această vitamină ne protejează organismul de diverse tipuri de boli ale pielii și previne «scamarea» кожи.

 

Toate cele enumerate vitaminele pentru pielea ta vor ajuta la menținerea elasticității acesteia, la îmbunătățirea tenului și la prevenirea îmbătrânirii nedorite. Dar nu uitați că utilizarea vitaminelor este eficientă în prevenirea problemei,, și nu în lupta împotriva manifestărilor deja în curs.

Vă sfătuim să urmați periodic un curs de fortificare vitamine complexe sau anumite vitamine. Acest tip de prevenire va permite organismului să fie în plin „luptă”. "; pregătire, reziste la oboseală, lăsări și îmbătrânire a pielii.  

Apropo, terapia cu vitamine pentru piele este bine afișată în starea părului și a unghiilor și viciul invers.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.