Ce vitamine sunt cele mai bune pentru copii?

Ce vitamine sunt cele mai bune pentru copii?

Fiecare părinte este foarte pretențios să aleagă vitaminele pentru copiii lor , și “orice” nu intra pe masă. Ce ar trebui să ne amintim în primul rând?

  1. Naturalitate - vitaminele, mineralele ar trebui să fie făcute din naturale și organice legume, fructe sau drojdie. Aceste produse sunt de obicei organice USDA.

  2. Trebuie să fie fără OMG. La urma urmei, acest lucru poate dezvolta alergii, care se pot dezvolta în curând în diferite boli cronice.

  3. Coloranți chimici , îndulcitorii sau conservanții nu sunt cele mai bune suplimente pentru copii.

  4. Sursa trebuie indicată clar în compoziția, de exemplu Vitamina A (sub formă de beta-caroten din Anatto organic).

  5. Numai natural forme de minerale.

Nu trebuie comandate vitaminele care nu îndeplinesc aceste criterii, oricât de mult ar fi lăudate. . Într-adevăr, ele pot conține diverse substanțe chimice și aditivi absolut inutili.

Vitamine pentru copii

 

Grădina de gumii Viața

Vitamine pentru copii de la Garden of Life - vitamine absolut naturale pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copilului tau. Și, de asemenea, grozav pentru copii, pentru că de ce au nevoie copiii? Desigur dulce! Gummiele au o aromă de cireșe și sunt făcute din fructe și legume naturale.

 

Acest supliment conține 400 UI de vitamina D per porție. Vitaminele sunt produse folosind tehnologia Food-Created Nutrients, care păstrează vitaminele și mineralele din alimente, dar nu enzimele.

Grădina Vieții au fost primele vitamine pentru copii. pentru a trece certificarea independentă NON-GMO Project Verified.

De asemenea, acest complex conține vitamina A, care este necesară pentru sănătatea ochilor, metabolismul energetic, precum și C și D - îmbunătățesc sistemul imunitar al copilului .

 

Vitamine pentru copii pentru fiecare zi de la MegaFood

 

MegaFood este considerat producătorul ideal de complexe de vitamine și minerale pentru copii. Ei produc vitamine folosind tehnologia FoodState Nutrient, care extrage multe dintre vitaminele și mineralele din drojdia naturală.  De asemenea, morcovii, portocalele și alte produse ecologice acționează ca materii prime. Datorită acestei tehnologii, complexul de vitamine este absorbit de organismul copilului ca hrană obișnuită.

 

Există mai multe grupuri de vitamine:

 

  • multicomponent, care includ o singură vitamină - cel mai adesea este o vitamina A, C, E și B;

  • multivitamine - acestea conțin de obicei de la două la opt și mai multe vitamine;

  • precum și complexe de vitamine și minerale.

 

Ai grijă când alegi vitamine -   iar copilul tău va primiți calitate și aditivii necesari.

 

Conţinut
  • Grădina de gumii Viața
  • Grădina Vieții au fost primele vitamine pentru copii. pentru a trece certificarea independentă NON-GMO Project Verified.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.