Facebook Pixel

Ce vitamine trebuie luate pentru bronșită?

Ce vitamine trebuie luate pentru bronșită?

Una dintre cele mai frecvente boli ale organelor respiratorii este bronșita. Se manifestă sub forma unui proces inflamator și are două forme: acută și cronică. Ele diferă prin aceea că, în forma acută, bronhiile sunt în mod caracteristic mărite, care sunt acoperite cu lichid, iar vasele de sânge se dilată și revarsă cu sânge. Ca urmare, apar spasme, iar acest lucru nu permite mucusul să iasă.

 

Virușii sunt cauza principală a bronșitei. Ele provoacă boli respiratorii, cum ar fi gripa. Mai rar, bronșita poate fi cauzată de iritanti bronșici, cum ar fi amoniacul, toxine, praf, diverse substanțe chimice sau fumul de țigară.

 

Pentru tratamentul cu succes al bolii, pe lângă diferite medicamente, aveți nevoie de o nutriție adecvată, precum și de saturarea organismului cu vitamine. Consumul de multă apă și vitamine joacă un rol important într-o recuperare rapidă.

 

În primul rând, este important să acordați atenție întăririi sistemului imunitar. În această perioadă, corpul tău are nevoie de vitamina C. Această vitamină este un puternic stimulent imunitar și ajută organismul să lupte împotriva inflamației. Vitamina C va întări pereții vaselor de sânge, iar organismul va fi mai rezistent la infecții.

Într-o boală cronică, este importantă oprirea procesului inflamator. Tuse severă, expectorație și frisoane — aceasta este o mică parte din acele semne care pot însoți dezvoltarea bolii. Astfel de procese inflamatorii vor ajuta la oprirea chelat de calciu și magneziu. Pe lângă faptul că calciul și magneziul acționează ca un material de construcție pentru oase, ele vor ajuta, de asemenea, la reducerea umflarea țesuturilor , reface sistemul cardiovascular și, de asemenea, reduce permeabilitatea vasculară. Acest efect face posibilă eliminarea simptomelor negative ale bolii, cum ar fi tusea, precum și reducerea secreției de spută.

  ;

Există și o serie de suplimente importante care ajută organismul să depășească mai repede boala:

  • beta-carotenul actioneaza ca un antioxidant si ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism. De asemenea, protejează țesutul pulmonar.

  • clorofila lichidă susține și restabilește sistemul hematopoietic. Stimulează creșterea de noi celule și, de asemenea, promovează vindecarea rapidă a rănilor care apar cu bronșita acută.

  • bromelaina acţionează ca un puternic medicament antiinflamator . Prin subțierea mucusului care se adună în plămâni, ameliorează durerea și umflarea gâtului.

 

Și, în sfârșit. În tratamentul sistematic al bronșitei, este important să luați complex pentru plămânii, care ameliorează simptomele bolii. În timpul bolii, în corpul nostru se formează un arbore bronșic, prin care aerul pătrunde în plămâni  — și există o tuse severă. Pentru a o evita, complexul pulmonar va ajuta la îmbunătățirea funcției respiratorii a bronhiilor.


 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.