Facebook Pixel

De ce vitamine are nevoie pielea?

De ce vitamine are nevoie pielea?

 Dacă pielea feței este lipsită de vitamine, se estompează rapid și își pierde aspectul sănătos și frumusețea. Pentru ca pielea să strălucească de frumusețe și sănătate, trebuie să știi ce vitamine pentru față sunt necesare și cum să le folosești corect.  Toate cele 13 vitamine cunoscute de medicina modernă sunt implicate activ în recuperare și pielea sănătoasă a feței. Știind care dintre ele îndeplinește ce funcții în celule, este posibil să determinați, în funcție de problemele dvs. de piele, ce vitamine sunt necesare pentru pielea feței.

1Vitamina A (retinol)Combate inflamația feței, subțierea, descuamarea și pielea uscată. Are un efect calmant, normalizează activitatea glandelor sebacee și grase ale feței. Netezește vergeturile de pe față.
2Vitamina B1 (tiamina)Luptă împotriva îmbătrânirii premature care poate depăși pielea la orice vârstă.
3Vitamina B2 (riboflavină) Oferă respirație celulară și accelerează toate metabolismele posibile. Îmbunătățește tonul pielii.
4 Vitamina B5(acid pantotenic)Ajută la reducerea ridurilor.
5Vitamina B6 (piridoxină) Tratează eficient bolile de piele (lichen, eczeme).
6 span>Vitamina B9 (acid folic)Ajută la acnee.
7Vitamina B12 (cianocobalamina, metilcobalamina ) Promovează reînnoirea celulelor pielii și, ca urmare, întinerirea acesteia.
8Vitamina C (acid ascorbic)Stimulează producția de colagen în celule, întărește vasele de sânge, vindecă rapid rănile și microfisuri.
9Vitamina D3 (colecalciferol )Încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor, ajută pielea să-și mențină tonusul.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.