Facebook Pixel

Ce vitamine ajută la insomnie

Ce vitamine ajută la insomnie

Tulburări de somn — problema cu care se confrunta multi. Insomnia este asociată cel mai adesea cu tensiunea din sistemul nervos, organismul se confruntă adesea cu stres, iar toate acestea se reflectă în munca, starea ta de spirit și, bineînțeles, sănătatea ta.

Oamenii de știință au demonstrat că această tulburare a somnului este asociată cu o deficiență a anumitor vitamine din corpul nostru. Deci ce vitamine te vor ajuta să dormi liniștit și bine ?

 

Dacă vă aruncați și vă întoarceți mult timp și nu puteți adormi din fluxul de gânduri care încep să se producă în mod activ noaptea aceasta este clară semn că organismul nu are suficient magneziu . El este responsabil pentru reglarea somnului nostru. Deficiența de magneziu este cauza principală a nopților lungi de nedorm și a stării de spirit depresive. Dacă observi astfel de simptome în tine, atunci ar trebui să incluzi acest element în dieta ta zilnică.

 

Te trezești frecvent în miezul nopții, ai vise urâte, din cauza cărora dormi neliniștit toate acestea sugerează că organismul tău primește calciu insuficient . Va ajuta la întărirea sistemului nervos, ceea ce vă va permite să dormiți mai profund și mai calm.

 

Zi după zi te trezești fără odihnă, căscând și frecându-te la ochi toată ziua acestea sunt consecințele deficienței vitamina D. Această vitamină este deosebit de importantă toamna și iarna, deoarece tocmai în această perioadă nu primim doza necesară de lumină solară.

 

Vitamina A nu este responsabilă numai pentru proces normal de somn, dar și pentru tinerețea celulelor nervoase. La urma urmei, în timpul somnului corpul nostru restabilește toate procesele din corpul nostru. Prin completarea aportului de vitamina A, puteți preveni îmbătrânirea celulelor nervoase, îmbunătățindu-vă astfel somnul.

 

Responsabil de producerea hormonilor antistres care blochează nervozitatea vitamina C. Îmbunătățește performanța mentală și fizică pe tot parcursul zilei.

Oboseală persistentă, somnolență toate acestea sunt un semn al lipsei de vitamina E. Această vitamină este responsabilă pentru funcționarea completă a creierului. Oamenii o numesc vitamina sănătății și bunăstării.

Vitaminele sunt considerate cele mai puternice antidepresive naturale В1, В6 . Sunt capabili să elimine toată anxietatea și șocurile nervoase care te împiedică să dormi liniștit. Pe lângă normalizarea somnului, ele îmbunătățesc apetitul și ajută la concentrare și sunt, de asemenea, foarte importante pentru creșterea normală a copiilor.

 

Deficit vitamina B12 nu permite creierului să se odihnească, iar în timpul somnului corpul tău se recuperează mai rău. Vitamina B12 protejează celulele creierului de distrugere și uzură prematură, iar aceasta, la rândul său, îmbunătățește somnul.

 

Toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă precum insomnia sunt sfătuiți să-și revizuiască dieta și să adauge complexe de vitamine. Prin saturarea organismului cu vitamine, vei recăpăta un somn plin și, cel mai important, sănătos și vei uita de oboseala constantă din cauza lipsei de somn. Fii sănătos cu Biotus și dormi bine!Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.