Facebook Pixel

Ce vitamine te vor ajuta să scapi de alergii?

Ce vitamine te vor ajuta să scapi de alergii?

Alergiile pot fi ereditare. Deci, părinții care suferă de această boală riscă să o transmită copilului lor. Dar, în același timp, medicii au demonstrat că potrivirile de hipersensibilitate părinți și copii sunt puțin probabile.

Următorii factori pot provoca, de asemenea, boala:

 

  • teoria influenței igienei -prezentată de David Strachan încă din 1989. El a susținut că igiena ar permite împiedică organismul să intre în contact cu antigenele. Acest lucru, la rândul său, va ajuta la menținerea alertă a sistemului imunitar și îl va ajuta să reziste atunci când antigenele intră în organism.

  • produse chimice - in prezent multe produse contin componente chimice care actioneaza ca alergeni si creeaza un mediu favorabil dezvoltarii unei reactii alergice.

 

Simptomele alergiei sunt rezultatul hipersensibilității  a organismului, precum și al unei încălcări a răspunsului imun. Poate fi durere în ochi, mâncărime, umflături, erupții cutanate și așa mai departe. Toate manifestările sunt foarte individuale.

 

Pentru ameliorarea simptomelor alergii, ar trebui să acordați atenție vitaminelor și mineralelor. Sunt antihistaminicele necesare în lupta împotriva reacțiilor alergice și, de asemenea, nu fac rău (chiar și pentru viitoarele mame).

 

Dacă ești alergic, primul lucru la care ar trebui să fii atent este imunitatea. Merită să-l întăriți pentru a atenua simptomele acestei boli. quercetină și bromelaină - stimulează activitatea celulelor imunitare, precum și producția de enzime de detoxifiere. Acest lucru elimină organismul de agenți cancerigeni și îi elimină din organism.

De asemenea, vă puteți ajuta să vă protejați imunitatea probioticele sunt bacterii prietenoase care afectează pozitiv sistemul imunitar și protejează funcția intestinală. Odată ajunse în corpul nostru, probioticele au un efect imunomodulator și antiinfecțios, care ajută la protejarea organismului nostru.

După cum am scris mai sus, alergenii pot fi ciuperci, medicamente, substanțe chimice care, atunci când sunt în dieta noastră, provoacă reacții alergice și afectează adesea sistemul respirator. Acetilcisteină participă la terapia sistemului respirator și are un efect antiinflamator.

 

Peste 20% din întreaga populație este alergică la alimentele care conțin lactoză. Dar pentru a îmbunătăți digestia și buna ei funcționare, este foarte important să luați o astfel de enzimă precum lactaza. Este principala enzimă din intestinul subțire, transformând zahărul din lapte (lactoză) în glucoză. Aceasta, la rândul său, ajută la scăderea reacției alergice la lactoză și la îmbunătățirea procesului digestiv.

 

Medicamentele homeopatice joacă, de asemenea, un rol important în eliminarea alergiilor. Ele nu numai că elimină o reacție nedorită, dar reduc și sensibilitatea organismului la alergeni și, în același timp, nu dăunează sistemului imunitar. Aceste medicamente ajută la eliminarea însăși cauza alergiei și nu atenuează simptomele acesteia. Tratamentul cu acest medicament este recomandat nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Tratamentul cu un remediu homeopat poate dura până la 6 luni, dar veți simți o ușurare încă din primele zile de utilizare.

 

Pentru a rezolva problema alergiilor , aveți nevoie de o abordare oportună și competentă a tratamentului. Toată lumea poate avea manifestări și cauze diferite ale acestei probleme, așa că metoda de tratament ar trebui să fie exclusiv individuală.  

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.