Ce vitamine să luați pentru tinerețe, frumusețe și sănătatea pielii feței

Ce vitamine să luați pentru tinerețe, frumusețe și sănătatea pielii feței

Sănătatea pielii noastre depinde de capacitatea sa de a se regenera și de a se proteja de factorii externi adversi. Starea generală de sănătate a unei persoane și calitatea nutriției sale afectează și starea pielii.

 

În unele perioade din viața unei femei, procesele naturale din piele se pot estompa sau pot fi perturbate din cauza diferiților factori adversi. Și în astfel de momente, resursele organismului devin insuficiente pentru a menține starea pielii în formă bună. Ridurile, procesele inflamatorii, peelingul, lasarea ovalului feței și alte probleme ale pielii apar ca urmare a încălcării proceselor biochimice care apar în piele.

Și vitaminele sunt ajutoare constante în această problemă. De aceea, experții din întreaga lume vă sfătuiesc să introduceți complexe de vitamine în dieta dumneavoastră pentru frumusețea pielii, a unghiilor și a părului.

 

Următoarele vitamine sunt importante pentru frumusețea feței:

Aceste vitamine trebuie consumate în mod regulat, astfel încât veți obține mai rapid efectul dorit. Luați-le intern și aplicați direct pe piele.

Diferitele vitamine rezolvă probleme diferite, acționând într-un mod complex.

Efect mare asupra pielii are retinolul, este responsabil pentru hrănirea celulelor dermei. Retinol (vitamina A) normalizează glandele sebacee și stimulează producția de colagen natural. Când vitamina A intră în organism în cantitatea potrivită, pielea devine mai netedă, încetează să mai fie uscată, scapă de ridurile fine, devine tineresc elastică și elastică. Dacă retinolul nu este suficient, porii înfundați (comedoane), coșurile, acneea, pielea se lasă, devine uscată.

Utilizați tocoferolul (vitamina E) vă va ajuta să întăriți membranele celulare, prevenind deteriorarea. Acționează ca un puternic antioxidant, reduce rata de îmbătrânire a pielii și netezește ridurile pielii. Vitamina E are proprietăți excelente de vindecare, antiinflamatoare și redă netezimea și elasticitatea pielii îmbătrânite.

Acidul ascorbic acționează și ca un antioxidant puternic. Datorită acestei vitamine, elastina și colagenul sunt mai bine produse în corpul nostru și, de asemenea, accelerează regenerarea țesuturilor, albește, oferă pielii strălucire, tonus. Medicii au dovedit că vitamina C ajută la netezirea ridurilor, reduce rata de îmbătrânire. Uscăciune excesivă, piele subțire și ușor de rănit acestea sunt primele semne ale lipsei acestei vitamine.

Tele problematice pot indica, de asemenea, lipsa de vitamine:

  • peeling-ul indică faptul că organismul tău are deficit de vitamine B (B2, B5, B6), precum și vitaminele A, F, PP.

  • pielea încrețită, leneșă va fi susținută de vitaminele B1, C, E, A, F.

  • Vitaminele B2, E, B6, A, C, N vă vor ajuta să luptați împotriva erupțiilor cutanate. Ele elimină comedoanele și ajută pielea să se reînnoiască.

  • Vitaminele C, B3, PP vă vor ajuta să vă strălucească pielea. Ele fac fața netedă, mată, ameliorează umflarea, șterg petele de vârstă.

Înainte de fiecare curs, trebuie să consultați un medic, acest lucru vă va ajuta să nu vă dăunați sănătății și să vă creșteți cu succes frumusețea.

 Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.