Facebook Pixel

Care sunt beneficiile vitaminei E

Care sunt beneficiile vitaminei E

Vitamina E aparține grupului de grăsimi liposolubile. Funcția principală în organism este de a proteja membranele celulare de oxidare. Vitamina E a trecut printr-o cercetare activă imediat după descoperirea sa. În 1922, Evans și-a stabilit rolul important în funcționarea sistemului reproducător prin efectuarea unei serii de experimente pe șobolani. Din cauza lipsei acestei conexiuni, în organism apar următoarele tulburări:
1. În cazul bărbaților, epiteliul testicular este distrus. Ca urmare, producția de spermatozoizi duce la infertilitate, o scădere a dorinței și potenței sexuale.
2. În cazul femeilor în timpul sarcinii crește probabilitatea de avort spontan, este posibilă o detașare preliminară a placentei.
3. La femeile aflate la vârsta fertilă, poate exista o distrugere generală a degradării tisulare a sistemului reproducător și infertilitate.
Vitamina E, potrivit medicilor, poate fi utilă ca agent terapeutic în următoarele perioade:
• menopauza;
Menopauza precoce
• Mona estrogen;
• recuperare postoperatorie.
Joacă un rol în procese biologice atât de importante:
• Întărirea membranei vaselor de sânge. Aceasta furnizează în mod eficient oxigen și substanțe nutritive pielii și elimină produsele de carie.
Relaxarea mușchilor faciali. Majoritatea ridurilor faciale, mușchii de sub piele. Vitamina E este utilă pentru a le curăța rapid de relaxare și de compușii nocivi precum acidul lactic.
implicate în sinteza estrogenului. Acest hormon crește activitatea glandelor sebacee, ceea ce vă permite să mențineți echilibrul corect al metabolismului apă-lipidic în celulele pielii.
Vitamina E pentru tratamentul diabetului zaharat
În diabet zaharat, datorită creșterii concentrației de zahăr din sânge, densitatea acestuia se modifică, devine mai groasă. Din acest motiv, încetinește reacția, reduce șansa de vindecare.
Vitamina E în acest caz oferă următoarele efecte pozitive:
• Accelerează vindecarea
• Previne dezvoltarea cataractei.
• Îmbunătățește circulația sângelui
• Reduce tensiunea arterială
• Normalizează densitatea sângelui și coagularea sângelui

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.