Facebook Pixel

Calciu pentru copii

Calciu pentru copii

Deficitul de calciu este cel mai adesea cauzat de hipovitaminoza D. Este posibil în unele boli ale glandelor tiroide și paratiroide.

Aportul zilnic de calciu pentru copiii depinde de sex, vârstă, precum și de starea generală a corpului. Standardele de vârstă sunt:

- în primul an de viață — 210 - 270 mg;
- de la 1 la 3 ani — 500 mg;
- de la 4 la 8 ani — 800 mg;
-peste 8 ani — 1000 - 1300 mg.

Simptome ale deficienței de calciu

Este important ca părinții să știe ce simptome au copiii cu hipocalcemie — lipsa de calciu:

-părul cade activ, se rupe și își pierde strălucirea;
- unghiile încep să se rupă și apar pete albe;
- la cel mai puțin mecanic impact, răni grave;
- există un interes pentru consumul de cretă;
- cu îngrijire dentară adecvată, apare cariile;
- iritabilitate, nervozitate, oboseală;
- încălcarea posturii și deformarea oaselor.
- Hipocalcemia se poate manifesta la o vârstă fragedă și creează condiții favorabile pentru dezvoltarea rahitismului, precum și inhibarea proceselor normale de dezvoltare a copilului.

Preparate care conțin calciu pentru copii

Caracteristica suplimentelor de vitamine care conțin calciu — este un gust și o formă plăcută care se potrivește cel mai bine copiilor. Iar astfel de preparate în compoziția lor, pe lângă calciu, au componente suplimentare pentru dezvoltarea corectă și sănătoasă a copilului.

Calciu masticabil Solgar cu D3 pentru copii a> — este în primul rând o formă convenabilă de vitamină pentru copii. Vitamina D contribuie la acumularea de calciu in organism, care regleaza si imbunatateste absorbtia potasiului si fosforului in intestin. Mestecatul calciului este bun pentru unghii și păr, previne dezvoltarea cariilor la copii.

Calciu și magneziu lichid ChildLife pentru copii — pentru asimilarea rapidă și absorbția maximă a calciului de către organism, în compoziția calciului lichid se adaugă vitamina D și zinc. Ele îmbunătățesc și accelerează procesul de absorbție a mineralului. Datorită nutrienților săi, această formulă susține creșterea sănătoasă a oaselor și dezvoltarea copilului.

Magneziu lichid de calciu cu aromă de afine Now Foods. Calciul este un mineral esențial care este bine cunoscut pentru rolul său în formarea oaselor și a dinților. Magneziu — un alt mineral cheie care joacă un rol de susținere în formarea oaselor. În plus, borul și vitamina D au fost incluse în acest produs, deoarece sunt importante pentru metabolismul osos. Împreună, aceste vitamine sunt implicate în mai multe sisteme fiziologice, susținând sistemul cardiovascular, precum și funcționarea sănătoasă a mușchilor.

Suplimentele cu vitamine și calciu sunt de obicei recomandate copiilor. în timpul mesei. De asemenea, este important să acordăm atenție dacă în compoziție există vitamina D, care îmbunătățește absorbția calciului proporțional cu aportul acestuia în organism.

  ;

 

Conţinut
  • Simptome ale deficienței de calciu
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.