Facebook Pixel

Calciu Magneziu Zinc Solgar

Calciu Magneziu Zinc Solgar

Calciu Magneziu Zinc Solgar .

Formulă pentru a răzbuna zincul într-un complex cu calciu și magneziu. Tableta pentru piele conține 333 mg calciu, 133 mg magneziu și 5 mg zinc. Toate cele trei minerale sunt elemente vitale pentru crearea și protejarea țesuturilor osoase. Calciu – principalul material budіvelny pentru perii. Magnii – un microelement, care acționează ca un discurs dătător de viață: vinul este sigur, chiar și calciu de trandafir în perii. Zinc – un mineral esențial pentru țesutul osos sănătos. Împreună cu cym, formula complexă Calciu Magneziu Zinc,  tratați sistemul nervos și m’s. Calciul și magneziul sunt necesare pentru funcționarea normală a m & rsquo; ulcerelor și a sistemului nervos. În caz de tensiune nervoasă și stres, zincul din organism se scurtează rapid și necesită reînnoire. Calcium Magniy Zinc Solgar

Recomandări pentru congestie: pentru a îmbătrâni, inclusiv femeile în perioada de sarcină și alăptare, 2 comprimate pe zi pіd or їzhi.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.