Facebook Pixel

Carnitina este un arzător de grăsimi inofensiv

Carnitina este un arzător de grăsimi inofensiv

Carnitina este întotdeauna direcționată acolo unde este cea mai necesară în acest moment, de exemplu, în timpul efortului fizic – în muşchi. Un aport suplimentar de carnitină favorizează descompunerea grăsimilor, care este folosită activ de sportivi și de cei care doresc să accelereze procesul de slăbire. Popularitatea complexelor cu carnitină este ușor de explicat, este o substanță absolut inofensivă, fără efecte secundare.

Carnitina începe să fie produsă de o persoană încă dinainte de naștere. Levokaritina intră în ovul cu spermatozoizi și activează capacitatea genetică a fătului de a produce în mod independent această substanță, care este necesară pentru creșterea în continuare a fătului. Și apoi este folosită în procesul de formare a creierului și măduvei spinării, precum și a sistemului nervos.

Carnitina se găsește în multe produse, dar substanța se „pierde” în timpul tratamentului termic. Prin urmare, dacă este necesar, pentru a crește conținutul acestei substanțe în organism, se ia sub formă de tablete sau capsule. Puteți cumpăra carnitină în orice formă convenabilă, managerii magazinului online Biotus vă vor ajuta cu alegere.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.