Facebook Pixel

De ce este mai bine să cumpărați acid hialuronic Solgar?

De ce este mai bine să cumpărați acid hialuronic Solgar?

Acidul hialuronic se găsește în concentrații mari în țesuturile conjunctive și epiteliale, precum și în țesuturile globului ocular. În industria farmaceutică, acidul hialuronic este extras dintr-un creier de cocos sau produs artificial în laborator.

 Acidul hialuronic este folosit pentru afecțiuni articulare precum osteoartrita; în oftalmologie – în timpul operațiilor de îndepărtare a cataractei și transplanturilor de cornee; în chirurgie plastică – umplere pentru buze; pentru vindecarea rănilor, arsurilor, ulcerelor; pentru hidratarea pielii.

Acidul hialuronic Solgar nu conține conservanți, coloranți artificiali, gluten, cazeină, soia. Diferă în calitate și acțiune mai eficientă în comparație cu produse similare ale altor mărci (evaluare 4,5 pe o scară de 5 puncte). Conform sondajelor efectuate pe parcursul a 5 ani, persoanele care folosesc acid hialuronic Solgar au obținut o îmbunătățire semnificativă a sănătății și aspectului.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.