Facebook Pixel

Coenzima Q10 Solgar - un medicament unic de înaltă calitate

Coenzima Q10 Solgar - un medicament unic de înaltă calitate

Coenzima Q10 (coenzima, ubichinona) este foarte importantă pentru starea pielii. Lipsa acestuia duce la manifestarea semnelor de îmbătrânire a pielii: riduri, pete de vârstă etc.

Problema lipsei coenzimei Q10 apare la toată lumea, pur și simplu este produsă din ce în ce mai puțin de-a lungul anilor, iar ea lipsa se reflectă imediat în starea pielii.

Utilizarea coenzimei Q10 este eficientă sub orice formă. Cel mai convenabil – complexe de vitamine marca Solgar.

Coenzima Q10 Solgar iti va intoarce tineretea, creste rezistenta organismului la influentele externe. Luarea vitaminelor A și E în combinație cu coenzină Q10 va spori efectul acestora asupra organismului.

Coenzima Q10 ajută la saturarea celulelor cu oxigen, ceea ce le crește activitatea. Luarea medicamentului vă va oferi energie și va reduce oboseala cronică.

Medicamentul poate reduce frecvența atacurilor de angină în bolile coronariene, ajută la scăderea tensiunii arteriale. Aplicațiile sunt atât de diverse încât coenzima Q10 este folosită chiar și în stomatologie (pentru a reduce sângerarea gingiilor).

În sortimentul magazinului online Biotus veți găsi preparate unice de coenzima Q10 marca Solgar, de exemplu, vegetariene. Toate complexele nu au contraindicații și efecte secundare.

 

 

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.