Facebook Pixel

Beneficiile Coenzimei Q10 Solgar

Beneficiile Coenzimei Q10 Solgar

Coenzima  Q10– ce vorbire asemănătoare vitaminelor, prezentă în toate celulele corpului. Coenzima  Q10 joacă un rol cheie în energia stabilită,  deoarece este necesară în special pentru activitatea inimii, limbii și creierului. Acest antioxidant asigură funcționarea normală a inimii, iar cantitatea de energie este importantă pentru funcționarea acestei funcții.  Din acest motiv, vorbirea, fiind o sursă de energie, este o componentă necesară a activității inimii și este recomandată atât pentru prevenire, cât și pentru terapia complexă a insuficienței cardiovasculare, aterosclerozei, cardiopatiei ischemice, arteriale/hipertensiunii arteriale<>.

Îți amintești de ce atleții își încheie cariera atât de repede, de ce este imposibil să ajungi la vârfuri sportive la 40, 50 și mai mult de ani? De aceea, vârful producției de coenzime în organism cade la 20 de ani, iar apoi organismul începe să o ia repede.... și începem să îmbătrânim. Ne pare rău, acest proces este ireversibil, dar îl putem opri, luând antioxidanți suplimentari și nu lăsând radicalii liberi să ne acruze celulele.

Distribuirea coenzimei q10 în organism de-a lungul anilor

Distribuția coenzimei q10 în organism peste the years

În lumea occidentală, oamenii (și în special sportivii profesioniști) iau de mult acest antioxidant de neînlocuit timp pentru a-și îmbunătăți viața, a crește energia și sănătatea. În spațiul nostru, din păcate, sunt puțini specialiști în nutraceutice, puțini medici, care au trecut peste cordon, sau este suficientă limba engleză pentru a citi despre cele mai noi vinuri și vinuri ale științei luminii în galeria sănătății. Că în sângele nostru putem umple vidul informațional al alimentației absolut sănătoase și al aditivilor biologic activi, pentru a începe procesul de continuare a unei vieți sănătoase!

Coenzima Q10 Ubichinol, Solgar, 100 mg, 50 capsule lichide

Coenzima  Q10  - acest element de eliberare a grăsimilor, deci pentru cea mai bună asimilare este necesar ca în ea să existe grăsimi. Tom Coenzima Solgar Q10 S-a adăugat o oliya de mustăți de orez. Dar cea mai bună opțiune ar fi să luați suplimente deodată cu ulei de rib'yachim.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.