Colagenul și nevoia lui de frumusețe și sănătate

Colagenul și nevoia lui de frumusețe și sănătate

În corpul uman, colagenul face parte din mușchi, articulații, oase. Împreună cu elastina, colagenul creează un cadru pentru pielea noastră, iar lipsa acestuia afectează imediat starea acesteia. Expresiile faciale mobile, alimentația proastă, obiceiurile proaste, expunerea la radiațiile ultraviolete și ecologia slabă distrug stratul de colagen, iar pielea noastră devine flăcătoare și nu elastică, apar ridurile.

Chiar dacă duceți un stil de viață sănătos și evitați lumina soarelui , de-a lungul anilor, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen și, mai devreme sau mai târziu, problema refacerii sale va deveni destul de acută.

S-ar părea că cel mai simplu mod de a oferi colegilor pielii – aplica-l cu diverse creme, dar, din pacate, totul nu este atat de simplu. Este necesar să se reînnoiască rezervele de colagen în straturile profunde ale pielii, la care preparatul aplicat pe stratul exterior pur și simplu nu poate ajunge, deoarece moleculele de colagen sunt destul de mari. Puteți ajunge la straturile potrivite și puteți injecta colagen în ele numai prin injecții – aceasta este o metodă eficientă, dar dureroasă, în care trebuie acordată o atenție deosebită calității și tipului de colagen injectat.

Studiile au arătat că reaprovizionarea din interior este cea mai eficientă – prin aportul de preparate de colagen si diverse suplimente cu continutul acestuia. Astăzi, numărul de preparate de colagen oferite este pur și simplu uriaș, toți producătorii mondiali produc colagen sub formă de tablete, capsule, soluții, așa că nu va fi dificil să alegeți complexul care vi se potrivește. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.