Facebook Pixel

Colostrul pentru a vă proteja imunitatea

Colostrul pentru a vă proteja imunitatea

Vara, nu numai că ne relaxăm, ne relaxăm la soare și mâncăm multe legume și fructe proaspete, ci câștigăm putere și furnizăm organismului vitamine înainte de toamnă și iarnă, care ne vor testa imunitatea pentru rezistență.  Dar o scurtă călătorie la mare (mai ales cu o schimbare bruscă a climei) sau pe termen scurt, „bruscă” atacurile cu vitamine asupra organismului pot face o glumă crudă asupra corpului nostru – slăbesc imunitatea sub forma unei varietăți de boli care ni se întâmplă în vacanță. Capacitatea organismului de a lupta împotriva atacurilor virușilor și bacteriilor poate fi subminată și aici trebuie să intre în joc preparate speciale.

Colostru (colostru) – Aceasta este o substanță care este produsă de glanda mamară în prima zi de lactație. Conținutul de interferon și imunoglobuline ne permite să spunem că colostrul acționează ca un imunoregulator și vă permite să creșteți rezistența organismului la infecții și, de asemenea, accelerează regenerarea celulară.

Puteți cumpăra preparate care conțin colostru din magazinul online Biotus cu livrare în toată Ucraina.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.