Cine trebuie să ia un plus de vitamina B6?

Cine trebuie să ia un plus de vitamina B6?

Cumpărați un complex de vitamine cu B6 merită următoarele categorii de persoane:

  • Femei însărcinate
  • Persoane care iau medicamente cu steroizi
  • Femei care iau contraceptive (sau medicamente care conțin tarhon)
  • Femeile în ultimele două săptămâni ale ciclului lor premenstrual
  • Cele care doresc să slăbească
  • Adolescente cu ten problematic: acnee, ten gras

Dacă ești un oponent al consumului de vitamine în tablete și siropuri, atunci cu siguranță vei avea nevoie de o listă de produse cu ajutorul cărora poți crește nivelul de vitamina B6 din organism.

Drojdie, ficat, rinichi, inimă, grâu încolțit (de asemenea boabe de cereale, tărâțe), spanac, cartofi, melasă, banane, carne de porc, varză, morcovi, fasole, pește, stridii, lapte și produse lactate, ficat de cod, ouă.

 De reținut dacă aveți deja simptome defi citați vitamina B6, atunci, cel mai probabil, nu va fi posibil să o completați rapid numai din alimente, consultați un medic, este posibil să aveți nevoie totuși să începeți să luați preparate speciale și complexe de vitamine.

Simptome de vitamina B6. deficiențe sunt: scăderea apetitului, greață (și vărsături), iritabilitate, scăderea reacțiilor, somn slab și insomnie, anxietate crescută, convulsii, depresie, flatulență, întârziere de creștere la copii, pietre la rinichi, stomatită și conjunctivită.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.