Quercetin în magazinul online Biotus

Quercetin în magazinul online Biotus

Quercetin – este o substanță unică care poate fi un agent antioxidant și antiinflamator. Un asistent eficient in lupta impotriva imbatranirii si intaririi celulelor. Quercetina favorizează absorbția multor substanțe utile și, prin urmare, este pur și simplu neprețuită.

Multe probleme de sănătate asociate cu dificultățile circulației capilare. Distrugerea pereților capilarului duce la aprovizionarea insuficientă cu nutrienți și oxigen a organelor. Quercetina rezolvă problemele cu capilarele și astfel are un efect pozitiv asupra sănătății organismului în ansamblu.

În magazinul online Biotus, quercetina este disponibilă sub formă de pulbere, tablete și capsule. Cel mai bine este să compensați lipsa acestei substanțe din legume și fructe, dar, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Sezonalitatea fructelor de înaltă calitate și sănătoase din Ucraina nu vă permite să obțineți toate vitaminele și microelementele utile cu alimente pe tot parcursul anului. Preparatele cu quercetină, care sunt disponibile în orice moment al anului cu livrare în orașul dvs. natal, vor veni în salvarea.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.