Varec

Varec

Utilizarea kelpului

  • Ateroscleroza. Pentru combaterea acestei boli se folosește un decoct din frunze uscate de varec.
  • Deficit de iod. Preparate din varec, precum și algele în sine în aproape orice formă. 2 linguri conțin doza zilnică de iod necesară unei persoane.
  • Întărirea generală a organismului. Inhalarea va fi eficientă. Soluția se prepară pe bază de pulbere.
  • Proceduri cosmetice pentru piele. Ardem depunerile de grasime si intinerim pielea cu impachetari. Împachetarea se poate realiza folosind frunze sau pudră.
  • Restaurarea părului. Măștile de păr sunt preparate pe bază de pudră de frunze de varec.
  • Prevenirea cancerului și curățarea organismului. Sunt eficiente suplimentele nutritive și tabletele din varec, precum și pudra uscată.
  • Ginecologia. În pregătirea pentru naștere, precum și în diverse intervenții intrauterine, se folosesc preparate din tulpini uscate de alge.

 

Cel mai remarcabil lucru despre utilizarea acestei alge miraculoase este un număr foarte limitat de contraindicații. Acestea includ hipersensibilitate la iod, nefrită, furunculoză, boli acute ale sistemului digestiv și sarcină.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.