Facebook Pixel

Lecitina

Lecitina

O persoană care are o lipsă de lecitină în organism îmbătrânește rapid, se îmbolnăvește grav. Are hipertensiune arterială, insomnie, indigestie, rinichii, ficatul suferă.

Până la refacerea deficienței acestei substanțe, această persoană nu poate fi ajutată  fără medicamente și vitamine.

Pentru funcționarea normală, aproape toate celulele,  organismul nostru are nevoie de lecitină.

O substanță cu un conținut ridicat de fosfolipide se numește lecitină.

Fără ea, organismul pur și simplu nu poate funcționa și nu se poate reînnoi normal, deoarece. această substanță poate fi considerată un material de construcție pentru regenerarea celulară.

Este deosebit de importantă atât pentru dezvoltarea intrauterină a fătului, cât și din primele zile de viață ale bebelușului.

La aceasta timp, datorită unei cantități suficiente de lecitină, are loc o formare adecvată a tuturor organelor. Dezvoltarea sistemului nervos.

Este necesar pentru un elev de clasa I deoarece această substanță ajută la adaptarea rapidă la o nouă echipă, îmbunătățește memoria, atenția, stimulează activitatea creierului.

The medicamentul este necesar pentru persoanele care doresc să încetinească și să întârzie îmbătrânirea creierului.

Lecitina este extrem de  utilă în tratamentul psoriazisului, dermatitelor. Pentru tratamentul mastopatiilor, cancerului uterin, cirozei.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.