Facebook Pixel

Lecitina va ajuta la îmbunătățirea stării de bine și a aspectului

Lecitina va ajuta la îmbunătățirea stării de bine și a aspectului

Lecitină – acest compus complex, atunci când este descompus, formează acizi grași și colină. Această substanță este un hepatoprotector și este folosită și în lupta împotriva colesterolului crescut, precum și în bolile neurologice și psihologice.

Lecitina se găsește adesea în produsele de îngrijire a părului. Șampoanele, balsamurile, balsamurile și emulsiile gata preparate pot fi înlocuite cu măști de păr, care includ lecitină. Poti combina preparatul cu diverse elemente, in functie de tipul tau de par. Adăugați lecitină la balsamul de păr preferat (și cel mai important eficient), sporindu-și astfel și efectul.

Preparatele de la mărci de renume vă vor ajuta să vă îmbunătățiți bunăstarea și starea părului: Now Foods, Solgar, Source Naturals si altele. Capsulele și granulele sunt acceptate ca supliment alimentar.

Comandați lecitină online Biotus magazinul poate fi livrat în orice oraș din Ucraina.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.