Facebook Pixel

Forme de dozare ale medicamentului Sambucol

Forme de dozare ale medicamentului Sambucol

Extract standardizat de soc negru (E.Ex.) – este componenta principală a diferitelor forme de dozare>. Sambucol pe bază de extract de soc negru sub formă de sirop (Sirop de soc negru Sambucol) (B.E.) conține 38% E.Ex., glucoză, extract de zmeură, acid citric și miere. Sambucol Active Defense (A.D.), cunoscut în SUA ca Formula Sistemului Imunitar, conține, de asemenea, 38% E.Ex., glucoză, extract de zmeură, acid citric, miere, Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea, propolis, acid ascorbic și gluconat de zinc. Sambucol pentru copii (Sambucol pentru copii) conține jumătate din doza de E.Ex. (19%), care este utilizat în alte tipuri de medicament, precum și glucoză, extract de zmeură, acid citric, E. angustifolia, E. purpurea și propolis.

Conținutul de antociani în diferite tipuri de Sambucol a fost determinată prin măsurarea absorbției la o lungime de undă de 526 nm (nu mai puțin de 0,6 pentru B.E., A.D. și 0,3 pentru Sambucol pentru copii).

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.