Facebook Pixel

Dragostea pentru vin poate fi benefică

Dragostea pentru vin poate fi benefică

Îți plac strugurii? Știați că conține unul dintre cele mai benefice suplimente - resveratrol? În secret, se găsește și în vinul roșu, dar nu trebuie să te lași purtat de acest produs. Deoarece alcoolul în cantități uriașe este dăunător sănătății noastre. Nu uita de asta. Înapoi sub formă de resveratrol.

 

Resveratrolul este cel mai puternic un antioxidant, supliment alimentar și compus vegetal care se găsește în strugurii roșii, unele legume și fructe. Scade colesterolul și îmbunătățește funcția inimii și este, de asemenea, mai activ decât vitamina E, beta-carotenul și vitamina C.

 

Acest compus vegetal poate fi găsit în vinul roșu. Acesta este motivul pentru care unii oameni numesc resveratrolul „paradoxul francez într-o sticlă”, deoarece oamenii din Franța beau adesea vin fără a avea vreo boală cardiovasculară.

 

Resveratrol este o bună protecție împotriva toxinelor, previne osteoporoza, are un efect pozitiv asupra celulelor adipoase și controlează tensiunea arterială. Unii cred că datorită acestui supliment, puteți crește speranța de viață.

 

Un antioxidant cunoscut și sub numele de fitoalexină, apoi există o toxină vegetală. Se gaseste in cojile de struguri si protejeaza perfect organismul de infectii. Astfel, corpul uman este mai rezistent la boli. Resveratrol stimulează și activitatea creierului, îmbunătățind concentrarea și memoria, previne oxidarea colesterolului, reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral, atac de cord și ateroscleroză. Are un puternic efect antialergic, antiviral și antiinflamator, are un efect benefic asupra stării pielii – stimularea producției de colagen și așa mai departe.

 

Mulțumesc pentru oamenii de știință, acest instrument a dezvăluit astfel de substanțe care sunt capabile să lupte împotriva celulelor canceroase. Când 100 mg de resveratrol intră în organism, vor fi absorbite doar 10 mg. Prin urmare, activitatea antitumorală a substanței va fi mai utilă în procesul de utilizare a acesteia, pentru a preveni cancerul de piele și stomac. Resveratrolul în anumite doze ajută nu numai la prevenirea oncologiei, ci și la reducerea tumorii existente. În plus, resveratrolul este un fitoestrogen și antioxidant.

 

Proprietăți utile ale resveratrolului:

 • agent anti-îmbătrânire

 • protecție împotriva formării celulelor canceroase

 • prevenirea durerilor articulare

 • protejarea inimii span>

 • prevenirea obezitatii

 • combaterea diabetului

 • înlăturarea acneei, acneei și erupțiilor cutanate

 • protecție împotriva virusurilor gripale și herpes

 

Resveratrolul poate fi găsit și în alimente naturale precum: struguri și vin roșu, afine, lingonberries, alune, ciocolată neagră .

 

Este de remarcat faptul că resveratrolul este folosit și în scopuri cosmetice ca componentă care protejează pielea de efectele negative ale razelor ultraviolete și alți factori adversi. De asemenea, stimulează sinteza colagenului, ameliorează roșeața pielii, elimină erupțiile cutanate și elimină acneea.

 

Cine îl poate folosi?

Resveratrol care sunt încercând să elimini ridurile, petele pielii și alte erupții cutanate urâte. În primul rând, se recomandă utilizarea produselor cosmetice care conțin această substanță:  

 • persoanele care locuiesc în regiuni ecologice defavorizate

 • femei peste 30 de ani

 • pentru cei care petrec prea mult timp la soare

 • pentru boli inflamatorii ale pielii

 • pentru pielea deteriorată

Aportul regulat de resveratrol are efect antiviral. Prin urmare, merită să luați în considerare adăugarea acestei fitoalexine naturale în trusa dvs. de prim ajutor acasă.

Articolul a fost scris de scriitorul personalului Biotus. 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.