Facebook Pixel

Cele mai bune vitamine prenatale

Cele mai bune vitamine prenatale

Cele mai bune vitamine pentru sarcină

Se crede că o dietă sănătoasă și echilibrată – cel mai bun mod de a obține toate vitaminele și mineralele de care aveți nevoie, dar chiar și atunci este posibil să pierdeți nutrienții cheie. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile însărcinate. Dacă sunteți însărcinată sau intenționați să rămâneți gravidă vitamine prenatale vă va ajuta să completați „golurile” de vitamine și naște un copil sănătos.

Cum diferă vitaminele prenatale de alte complexe vitamine-minerale? În primul rând, conțin mai mult acid folic și fier. Acidul folic (vitamina din grupa B) ajută la prevenirea apariției defectelor la nivelul tubului neural al fătului (patologii grave ale creierului și măduvei spinării). Fierul previne dezvoltarea anemiei la un copil.

În al doilea rând, cercetările arată că administrarea de vitamine în timpul sarcinii reduce riscul de a avea un copil cu greutate mică la naștere.

Urmtoarele cele mai importante elemente, mai ales in al treilea trimestru, sunt calciul si vitamina D3. În această perioadă se dezvoltă oasele copilului.

Ce marcă să alegeți?

Există un număr mare de mărci, dar atunci când alegeți, acordați atenție compoziției și dozei de vitamine și minerale. Vitaminele pentru femeile gravide trebuie să conțină:

Acid folic – 400-800 mcg

Calciu – minim 250 mg

Fier – 30 mg

Vitamina C – minim 50 mg

Zinc - 15 mg

Cupru – 2 mg

Vitamina B6 – minim 10 mg

Vitamina D – 400 UI

De asemenea, alte vitamine B, vitamine liposolubile A, E și K, magneziu, oligoelemente seleniu, molibden, crom, extracte din plante, enzime, probiotice. Vă recomandăm Complexe de vitamine Rainbow Light, ca fiind cea mai completa si continand cantitatea maxima de elemente utile unei femei insarcinate si care alapteaza. În timpul sarcinii, o femeie se confruntă adesea cu grețuri și stare de rău dimineața, lipsa poftei de mâncare - rădăcina de ghimbir conținută în acest complex va ajuta să facă față acestei probleme.

Pentru a facilita și îmbunătăți digestia, complexul de vitamine conține enzime: protează, amilază, lipază, celulază și culturi vii de probiotice.

p>

De obicei vitamine prenatale nu contin acizi grasi omega 3, care sunt foarte importanti pentru dezvoltarea creierului copilului. Dacă dieta dumneavoastră nu include pește și/sau alte alimente care conțin omega 3, ar trebui să vă gândiți să completați acest gol.

Rețineți – vitaminele prenatale sunt doar un supliment pentru o dietă sănătoasă, nu un înlocuitor al acesteia.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.