Facebook Pixel

Luteina este un nutrient deficitar

Luteina este un nutrient deficitar

Luteina intră în corpul uman exclusiv din alimente și complexe de vitamine. Această substanță este utilă pentru ochi, piele și acționează ca un antioxidant.

Recepția unor doze mici de luteină reduce riscul degenerescenței retinei cauzate de vârstă și, de asemenea, previne dezvoltarea cataractei. Cea mai eficientă este combinația de a lua preparate cu luteină cu o creștere a cantității de produse care o conțin în dietă.

De ce nu poți pur și simplu să-ți schimbi dieta și să nu iei pastile? Pentru ca chiar daca iti diversifica la maxim alimentatia, nu vei putea influenta calitatea produselor: legume, fructe, carne, peste etc., pe care le cumperi intr-un magazin sau piata. Din păcate, astăzi în Ucraina produsele sunt de o calitate atât de proastă, conținând diverse substanțe chimice, încât nu este necesar să vorbim despre vreun beneficiu de la acestea.

Luteina este una dintre substanțele utile rare. Din ce în ce mai mult, vorbim despre o vedere slabă nu numai la vârstnici, ci și la tineri, iar aceasta este o problemă reală care trebuie abordată imediat.

complexele de vitamine pentru vedere trec controlul de securitate. Când cumpărați produse originale de la producători de renume mondial, puteți fi sigur că acestea conțin exact acei nutrienți și exact în cantitatea de care lipsește dieta dumneavoastră.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.