Magneziu

Magneziu

Ascultă-ți corpul, ne semnalează, ne așteaptă probleme și de multe ori nu observăm în agitația zilnică sau nu vrem să observăm sau să ignorăm aceste semnale.
Acum vrem să vă spunem despre simptome ale deficitului de magneziu în organism, care este responsabil pentru activitatea inimii, rinichilor, mușchilor. Simți adesea dureri apăsătoare în zona inimii, crampe, spasme musculare, zvâcniri oculare, oboseala a devenit norma? Acestea sunt semnale ale deficienței de magneziu, care pot provoca boli foarte grave, deoarece magneziul este implicat în multe procese din organismul nostru.
Posibile boli cu deficit de magneziu:
- boli de rinichi
- cistita frecventă
- boli intestinale și intoxicații generale
- boli de inimă
- insomnie, depresie
- diabet
- hipertensiune arteriala
- osteoporoză
- infertilitate și tulburări ginecologice
- carii.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.