Facebook Pixel

Suntem bucuroși să anunțăm că a fost deschis un alt punct de distribuție a vitaminelor BIOTUS, acum în Odesa

Мы рады сообщить, что открыт еще один Пункт выдачи витаминов BIOTUS, теперь в г. Одесса.

Deja în octombrie, rezidenții din Odessa și oaspeții orașului își pot ridica în mod independent comenzile făcute din magazinul online, fără a plăti în plus pentru serviciile de livrare.

 

Punctul de preluare este situat la:

Crystal Shopping Center, 1 etaj

st. Srednefontanskaya, 19 g

g. Odesa

Ore de lucru: luni-sâmbătă 9.00-20.00, duminica 10.00-19.00

 

În onoarea deschiderii unui nou punct, BIOTUS oferă primilor 100 de clienți care vin să-și ridice comanda în Odesa un mic cadou - un pachet de măști medicale de protecție (10 buc. ). 

Vă reamintim că astăzi este posibil să comandați vitamine care să susțină și să protejeze organismul de boala COVID - vitamina C, vitamina D3, zinc, diverse complexe multivitaminice. De asemenea disponibile - măști medicale, dezinfectante, teste rapide pentru coronavirus.

Comanda vitamine în magazinul online, dă clic pe butonul „ Ridicare Odesa. Și pachetul este deja pe drum către dvs.!

Clienții noștri știu că BIOTUS acordă prioritate selecției calității și livrarea rapidă a vitaminelor. Așteptați-vă noi puncte de problemă în orașele din Ucraina!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.