Facebook Pixel

Suntem din ce în ce mai buni pentru tine!

Suntem din ce în ce mai buni pentru tine!

Dragi clienți și parteneri! 

Lucrăm mereu pentru a fi mai buni pentru dvs., dar acum plănuim să îmbunătățim și mai mult portalul nostru de internet . Ne cerem scuze pentru problemele tehnice care însoțesc inevitabil înlocuirea software-ului cu unul mai bun. În acest sens, pot apărea eșecuri periodice și viteza de încărcare a paginii poate scădea. Aceste inconveniente vor continua  câteva zile. După cum știți, suntem obișnuiți să lucrăm rapid și precis, așa că noi înșine ne-am săturat de probleme, dar ne păstrăm ultimele puteri!

Vă mulțumim pentru întelegerea ta! Promitem că noul software va accelera serviciile și va lansa noi funcții în magazinul nostru online pe care cu siguranță le veți aprecia.

 >

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.