La ce să cauți atunci când alegi primele feluri de mâncare pentru bebeluș?

La ce să cauți atunci când alegi primele feluri de mâncare pentru bebeluș?

Design vase de gătit

 

După mamă lapte, diverse piureuri, cereale și în curând supe sunt adăugate în dieta bebelușului. Pentru ca copilul să fie confortabil învățând să mănânce și mâncarea să nu se reverse din vase, merită să alegeți farfurii adânci. Iar pentru copiii mai mari   va fi mai interesant să mănânce dintr-o farfurie cu mai multe secțiuni. Deci, mâncarea arată mai atractivă și pentru copil este ca un joc - mai întâi puneți mâncarea în diferite secțiuni, apoi mâncați din ele.

Mâncăruri de casă. pentru un copil ar trebui să arate atractiv, motiv pentru care atunci când alegeți, vă sfătuim să acordați atenție   imaginilor luminoase, colorate sau cu diferite desene animate ale preparatelor pentru copii. Vă va ajuta să vă interesați copilul și să faceți procesul de a mânca mai distractiv.

La început, când copilul tocmai învață să mănânce, alegeți un bebeluș lingură din material moale -poate fi o lingură cu margine de silicon sau silicon complet. Astfel, poți evita deteriorarea gingiilor bebelușului tău. va fi convenabil ca bebelușul să ia singur lingura dacă are mânerul curbat.

Este indicat să nu luați farfuria “creștere” , aici trebuie să porniți din apetitul copilului dumneavoastră . Volumul unei farfurii pentru copii ar trebui să corespundă cu porția pe care o poate descurca micuțul tău.

De foarte multe ori, părinții consideră că plasticul este cea mai bună vase pentru copii, dar aceasta este o iluzie. Da, principalul său avantaj este că este ușor, dar este mai bine să alegeți modele rezistente la căldură cu fund dublu. Puteți turna vase fierbinți în astfel de feluri de mâncare și nu vă faceți griji că substanțele chimice vor intra în alimente din cauza încălzirii.

Căni și băuturi

 

Poilniki este cel mai bun mod de a-ți învăța copilul să bea singur apă, ceai sau orice alt lichid . Acestea sunt cești cu capac închis și un gura de băut convenabil. Majoritatea modelelor au un sistem „ne-vărsare” (o supapă specială în interiorul cupei), care vă permite să uitați de experiența „ce se întâmplă dacă se întoarce”. Băuturile sunt, de asemenea, convenabile, deoarece sunt ușor de dezasamblat și spălat. Atunci când alegeți, este important să acordați atenție faptului că există un nas moale, atunci copilul nu își va deteriora gingiile și dinții.

 

Material

 

Vase ar trebui să fie sigur pentru bebeluș și să nu evidențieze elemente toxice atunci când alimentele sunt turnate/turnate în el. De obicei, vasele pentru copii sunt realizate din silicon (acestea sunt diverși elastomeri) sau din porțelan și faianță. Se crede că porțelanul este mai potrivit pentru un copil, deoarece poate rezista la orice temperatură și este absolut sigur pentru sănătate. Și dacă o astfel de placă se rupe, atunci copilul nu va fi rănit de fragmente, deoarece acestea sunt mari și nu au margini ascuțite.

 

span>

Succes la alegerea ta de veselă pentru copii și poftă bună pentru copiii tăi!

Conţinut
  • Design vase de gătit
  • Căni și băuturi
  • Material
  • Succes la alegerea ta de veselă pentru copii și poftă bună pentru copiii tăi!
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.