Nattokinaza este o enzimă care descompune cheaguri de sânge.

Nattokinaza este o enzimă care descompune cheaguri de sânge.

Nattokinaza în proprietățile sale seamănă cu principala enzimă plasmina, care are o proprietate unică – capacitatea de a dizolva fibrina, care contribuie la distrugerea și dizolvarea cheagurilor de sânge.ce poate face nattokinaza:

  • susține vederea
  • îmbunătățește furnizarea de oxigen către țesuturi
  • reduce durerile articulare și musculare, crește densitatea osoasă
  • ameliorează migrenele
  • reduce vâscozitatea limfei (îmbunătățește funcția de drenaj)

Această enzimă este prescrisă de un medic pentru colesterolul din sânge crescut, după accidente vasculare cerebrale sau atacuri de cord, precum și boli coronariene, diabet. Medicamentul este eficient și în reducerea memoriei sau a inteligenței, a oboselii musculare, a amorțelii sau furnicăturii în mâini sau picioare.

Dacă tăieturile sau rănile nu se vindecă pentru o lungă perioadă de timp, nattokinaza poate accelera procesul de vindecare.

Farmaceuticele moderne pot ajuta nu numai să trăiască mai mult, ci și să facă această viață lungă plină. Cereți sfatul medicului dumneavoastră și vizitați Biotus pentru a cumpăra nattokinază de la cei mai importanți producători din lume.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.