Facebook Pixel

Unde să-ți începi ziua?

Unde să-ți începi ziua?

Înainte de a vă începe ziua, trebuie să vă treziți. După ce, pe lângă exercițiile de dimineață, mulți nutriționiști sfătuiesc să bei un pahar cu apă sau apă cu lămâie pentru a lăsa corpul să se trezească complet. Abia după 20 de minute poți începe micul dejun.

În plus, există și alte variante decât poți trezi organismul, dacă ții cont de lichid. Da, apa pură este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-ți începe ziua, dar haideți să ne uităm la alte opțiuni.

Datorită unor astfel de băuturi, metabolismul accelerează , toxinele sunt eliminate, pielea devine hidratată și alimentele consumate sunt ușor absorbite și digerate.

Dar un simplu pahar de apă poate deveni rapid plictisitor, așa că puteți adăuga o felie de lămâie, ierburi, castraveți sau fructe pentru a adăuga câteva vitamine.

1. Apă cu lămâie.

Lămâia este o sursă directă de vitamina C. Pe lângă adăugarea ei în apa obișnuită, acest ingredient va aduce o contribuție benefică pentru dvs. organismul, și anume, se va satura cu substanțe utile și te va trezi după un somn profund.

2. Apă cu oțet de mere
Spunând cuvântul „oțet” Surpriza ne apare pe chip. Da, într-adevăr, o combinație atât de ciudată de apă și oțet de mere. Dar nu totul este atât de delicios. S-a demonstrat că oțetul de mere ajută la scăderea zahărului din sânge și ajută la eliminarea kilogramelor în plus. Oțetul de mere accelerează și metabolismul. Este suficient să adăugați doar 1 lingură într-un pahar cu apă.

3. Apa de cocos

Ai grija la acest ingredient, deoarece contine zahar. Și nu este deloc corect să începi dimineața cu dulciuri, deoarece poate apărea o creștere bruscă a zahărului din sânge.
Dar pe lângă aceasta, apa de cocos este o opțiune bună și sănătoasă înainte de a începe micul dejun, deoarece este încărcată cu nutrienți, minerale și antioxidanți.

4. Ceaiul verde

Putem vorbi mult timp despre beneficiile acestui produs. Îndeplinește nu numai funcția de a pierde în greutate, dar, în același timp, curăță corpul de toxine, accelerează metabolismul. Unii avertizează însă că utilizarea frecventă a ceaiului verde poate dăuna organismului, eliminând nu numai substanțele nocive din organism, ci și afectând-o pe cele benefice.

5 . Sucuri de legume
Nutrimentele și vitaminele găsite în legume ajută la creșterea energiei și ajută la combaterea oboselii. Cele mai utile sucuri de legume sunt spanacul, morcovul și roșiile.

6. Sucul de aloe
Toată lumea știe că sucul de aloe vera hrănește și hidratează pielea, protejează de soare și elimină problemele de stomac. De asemenea, are un efect antiinflamator la nivelul intestinelor și stomacului.

7. Suc cu fructe de goji
Acest superaliment este bogat în multe vitamine, minerale și aminoacizi.
Băutul de suc de boabe de goji crește energia, activitatea creierului, reduce stresul și combate oboseala.

8. Ceai de ghimbir
Gimbirul este un remediu  care favorizează pierderea în greutate, eliminarea toxinelor din organism, tratamentul răcelilor și îmbunătățirea intestinelor de lucru.

9. Suc de roșii
Degeaba nu ne-a plăcut sucul de roșii în copilărie, deoarece este concentrat în el vitamine A, B, C, E, PP, minerale: potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, fier, cobalt, crom, zinc, mangan, bor, iod si cupru. Într-adevăr, roșiile sunt o legumă foarte utilă care reglează funcționarea inimii, curăță sângele, îngustează vasele de sânge și ajută la eliminarea efectelor alcoolului.

Ce băuturi ar trebui să eviți?
Acestea sunt băuturi care conțin sifon, alcool, cafea. Dimpotrivă, ele deshidratează organismul, ne fac letargici și ne reduc drastic eficiența.
Alegeți începutul potrivit pentru ziua dvs.

Articol scris de autorul personalului Biotus. 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.