Nou punct de preluare în Kiev!

Новый пункт выдачи заказов в Киеве!

Pe 17 noiembrie, la Kiev a fost deschis un nou punct de eliberare a mărfurilor și acum vă puteți ridica independent comenzile făcute de pe site, „mai aproape de casă”, fără a plăti în plus pentru serviciile de livrare.

Noul punct de emitere a comenzilor situat la adresa: statia de metrou Pochaina, S. Bandery (fost Moskovsky), 15a (mag. Auchan) Program: L-S 9.00-20.00, Duminica 10.00-19.00

Vă reamintim că astăzi există posibilitatea de a comanda vitamine care să susțină și să protejeze organismul de boala COVID - vitamina D3, vitamina C, zinc chelat TM Biotus, precum și produse ale mărcilor mondiale precum Thorne Research, Nature`s Way , Carlson Labs, Now Foods.

Asortimentul magazinului online include și măști medicale, antiseptice, teste rapide pentru coronavirus.

Comanda vitamine în magazinul online biotus.ua.

Prioritatea BIOTUS este selecția de înaltă calitate și livrarea rapidă a vitaminelor. Așteptați-vă noi puncte de problemă în orașele din Ucraina!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.