Facebook Pixel

Un nou punct de eliberare a comenzilor chiar în centrul Kievului

Новый пункт выдачи заказов

Pe 10 decembrie, un nou punct de ridicare pentru magazinul BIOTUS a fost deschis în Kiev, iar acum vă puteți ridica singur comenzile fără a plăti în plus pentru serviciile de livrare.

Noul punct de ridicare este situat chiar în centrul Kievului, Adresa: metrou Palatul Sporturilor, st. Basseynaya, 19. Program de lucru: luni-sâmbătă 9.00-20.00, duminica 10.00-19.00

De asemenea, vrem să vă reamintim că acum există livrare gratuită către cutiile de colete MEEST până pe 31 ianuarie 2021.

Astăzi este posibil să comandați vitamine pentru a susține și proteja organismul de boala COVID - vitamina D3, vitamina C, zinc chelat TM Biotus, precum și produse de la mărci mondiale precum Thorne Research, Nature`s Way, Carlson Labs, Now Foods.

Asortimentul magazinului online include și măști medicale, antiseptice, teste rapide pentru coronavirus. Comanda vitamine in magazinul online biotus.ua. Prioritatea BIOTUS este selecția de înaltă calitate și livrarea rapidă a vitaminelor. Așteptați-vă noi puncte de problemă în orașele din Ucraina!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.