NOW Foods - calitate superioară a tuturor produselor

NOW Foods - calitate superioară a tuturor produselor

ACUM Alimente – este un producător american de vitamine, minerale, aminoacizi, ierburi, suplimente sportive și alte produse. De aproape 50 de ani, compania produce produse de înaltă calitate care respectă standardul GMP (Good Manufacturing Practice) pentru medicamente.

Produsele de sănătate sunt concepute astfel încât oamenii moderni să poată rezista stresului, ecologiei proaste, propriile obiceiuri proaste și alimente de proastă calitate. Corpul uman nu poate supraviețui fără sprijinul științei și al tehnologiei înalte.

Cumpărarea vitaminelor NOW Foods este cel mai ușor și mai profitabil loc la noi. Pentru că oferim o selecție largă de produse ale acestui brand, prețuri mici, asistență calificată în alegerea unui medicament și livrare în Ucraina.

La Biotus, veți găsi NOW Foods: vitamine, enzime, minerale, multivitamine, omega, antioxidanți, coenzime, produse pentru copii, probiotice, aminoacizi, oase și articulații Produse, Alimente pentru slabit, pentru sanatatea barbatilor si femeilor, preparate pentru sportivi.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.