Facebook Pixel

Este necesar să se administreze complexe de vitamine copiilor?

Este necesar să se administreze complexe de vitamine copiilor?

În copilărie, sistemele de organe cresc și se dezvoltă. Metabolismul la copii se desfășoară cu o rată care depășește viteza proceselor metabolice la adulți. Hipovitaminoza în copilărie duce la consecințe negative grave, inclusiv întârzierea generală a dezvoltării sau patologia organelor individuale. Ar trebui să dăm vitamine unui copil?
Condițiile climatice din Ucraina nu ne permit să primim vitamina D în doza necesară pe tot parcursul anului . Pediatrii îi obligă pe părinți să o dea suplimentar copiilor, mai ales în primii 3 ani de viață, când se formează țesutul osos, dinții cresc.
În perioada rece din Ucraina nu există suficientă hrană vegetală. Adesea, mamele și bunicile grijulii îngheață sau păstrează fructele plantelor. În timpul tratamentului termic, până la jumătate din oligoelemente valoroase se pierd. Preparatele bio pentru copii contin vitaminele necesare.
Intreaba medicul pediatru ce complexe de vitamine te va sfatui. Acordați atenție preparatelor organice de la mărci de renume mondial. Le puteți cumpăra aici. Pe lângă complexe de vitamine speciale pentru copii, site-ul are diverse medicamente grupate după simptome, preț, mărci și compoziție .

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.