Facebook Pixel

Despre beneficiile uleiului de pește Solgar pentru organismul copilului

Despre beneficiile uleiului de pește Solgar pentru organismul copilului

Uleiul de pește conține vitamina A, D, magneziu, iod, fier, mangan și acizi polinesaturați extrem de utili Omega – 3. Lipsa acizilor precum Omega-6 și Omega-3 poate duce la o încălcare a & nbsp; activitatea creierului și afectarea memoriei. Organismul nu poate produce acești acizi, așa că îi poate lua din uleiul de pește.

Pentru adulți, uleiul de pește este o sursă de energie, cu ajutorul lui, calciul și fosforul sunt absorbite pe deplin de organism, reface uscarea piele, păr, vedere. Ajută la eliminarea alergiilor.

Uleiul de pește Solgar nu conține urme de mercur, care se găsește în țesuturile peștilor. Prin urmare, este considerat cu adevărat vindecator. Are efect terapeutic în cancer, artrită, psoriazis. Toate bolile & nbsp; sub care trebuie luat uleiul de pește nu este listat.

Să ne oprim asupra beneficiilor efectului său asupra organismului copilului.

Uleiul de pește ar trebui să fie dat copilului de foarte devreme. vârsta, deoarece poate preveni dezvoltarea rahitismului, pune bazele unei bune vederi. Aportul său este important pentru funcționarea normală a sistemului nervos, construcția țesuturilor măduvei spinării, creșterea abilităților motorii și îmbunătățirea imunității. Pentru copiii cu hemofilie și anemie, medicii îl prescriu ca medicament.

Produsul conține vitamina  D, care asigură creșterea normală a oaselor copilului, reduce riscul de boli de inimă, de piele, stimulează dezvoltarea psihică. Uleiul de pește Solgar ajută adolescenții cu depresie , afectate & nbsp; somn, agresivitate.

Așadar, fiind un produs natural care conține un număr infinit de substanțe valoroase, uleiul de pește este o modalitate excelentă de a menține sănătatea copiilor noștri.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.