Facebook Pixel

Mesaj de la Olga și Dmitry Grekulov în legătură cu hype-ul pentru vitamine în timpul carantinei

Mesaj de la Olga și Dmitry Grekulov în legătură cu hype-ul pentru vitamine în timpul carantinei

Dragi clienți, prieteni, parteneri!

Acum mulți oameni spun că vânzătorii de vitamine speculează cu entuziasm și panică, iar meme despre îmbogățirea bruscă a vânzătorilor de hrișcă și măști medicale se răspândesc online. Există zvonuri că în perioada carantinei generale, magazinele și farmaciile vor fi goale, iar un colaps ne așteaptă în toate zonele.

Declarăm cu toată responsabilitatea că în perioada hype-ului, Biotus nu numai că nu a crescut prețurile pentru vitamine, dar și a făcut oferte promoționale pentru vitamina C, ulei de pește, imunostimulante și alte articole populare. O ușoară ajustare a prețului s-a datorat doar strângerii dolarului, dar acest lucru este inevitabil: lucrăm cu piața din SUA și cumpărăm mărfuri în dolari.

În plus, în timpul carantinei, magazinul și depozitul nostru vor continua să functioneaza ca de obicei.modul client pe cat posibil. Vom plasa comenzi cat mai repede, pentru ca acum oamenii au nevoie de vitamine. În weekend, managerii noștri, chiar și fără instrucțiuni din partea conducerii, au rămas la serviciu până la ora 22:00 pentru a procesa toate cererile primite.

La noi, vom încerca să protejăm angajații. La punctul de ridicare, la fiecare oră se va face cuarț și aerisirea încăperii, tratarea tuturor suprafețelor cu soluție dezinfectantă. Sperăm că măsurile luate de stat vor ajuta la prevenirea răspândirii coronavirusului, iar noi vom vizita, vom merge din nou în stațiuni și vom da mâna.

Calme și sănătate tuturor!

Conţinut
  • Dragi clienți, prieteni, parteneri!
  • Calme și sănătate tuturor!
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.