Facebook Pixel

Apă de castraveți pentru pierderea în greutate

Apă de castraveți pentru pierderea în greutate

Beneficiile apei de castraveți

Apa de castraveți – o băutură de încercat dacă vrei să-ți rehidratezi cu adevărat corpul. Nu numai că vă va potoli perfect setea, dar vă va îmbunătăți și starea de bine și aspectul.

Așadar, 8 beneficii ale apei de castraveți:

  1. Restaurează echilibrul apei. Astfel, îmbunătățește termoreglarea organismului, favorizează fluxul sanguin și accelerează, de asemenea, procesul de eliminare a toxinelor. Toate sistemele corpului funcționează mai eficient dacă primesc suficientă apă. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați numai apă purificată sau de izvor.
  2. Servește ca o resursă suplimentară vitamine și minerale. Apa simplă este foarte importantă pentru noi, dar nu este o sursă de vitamine și minerale în sine. Apa de castraveți conține o cantitate mare de nutrienți, ceea ce o face un plus important în dietă.  Unele rețete pentru prepararea apei de castraveți includ și adăugarea de fructe, care îmbogățesc apa cu antioxidanți naturali. Spre deosebire de suplimentele sintetice, vitaminele și mineralele conținute în apa de castraveți sunt mult mai bine absorbite deoarece provin din alimente integrale.
  3. 3.    ;     Stabilizează tensiunea arterială. Castraveții conțin potasiu (4% din necesarul zilnic). Acest mineral joacă un rol cheie în procesul de stabilizare a presiunii. Și nu conțin deloc sodiu, al cărui exces contribuie la creșterea acestuia. Scade pofta de mâncare. Dacă ți-e foame și nu este încă timpul să mănânci, un pahar cu apă de castraveți va ajuta să-ți potoli foamea. Sistemul nostru nervos folosește același semnal atât pentru foame, cât și pentru sete. Dacă simți că ți-e foame, bea un pahar cu apă de castraveți. Sentimentul de foame a trecut – înseamnă că ai vrut doar să bei. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți dieta și metabolismul.
  4. 5.       Lasa pielea mai moale. Hidratata corespunzator, pielea ta devine mai moale si mai matasoasa. Castraveții conțin siliciu, care este responsabil pentru elasticitatea pielii. De asemenea, puteți folosi castraveții rămași după prepararea apei de castraveți ca remediu extern pentru ameliorarea inflamațiilor de pe piele (acnee, iritație).
  5. 6 .       Întărește țesutul muscular. Siliciul, despre care a fost deja menționat, este important nu numai pentru piele, ci și pentru întărirea mușchilor. Un pahar de apă de castraveți pe zi – și poți fi sigur că mușchii tăi primesc toți nutrienții de care au nevoie.
  6. 7.      ;  Ajută la curățarea organismului. Apa de castraveți conține antioxidanți care distrug radicalii liberi și ajută la eliminarea toxinelor și a toxinelor.
  7. 8.        Prevenirea cancerului. Datorită proprietăților sale antioxidante și nutrienților, apa de castraveți ajută la prevenirea apariției cancerului, cu condiția menținerii unui stil de viață sănătos.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.